Digidexo.com

Infant Development og Rolling Over

De fleste foreldre er ivrige for sine barn for å lære å bli mobile. Rulle over er en av de første måter et spedbarn lærer å bevege deg rundt. Når spedbarn lære å rulle over, kan de bruke denne metoden for mobilitet for å få til en ønsket leketøy. Senere spedbarn gå videre til gjennomgang og deretter vandre som sin foretrukne metode for bevegelse.

Hodekontroll

Spedbarn må først utvikle hodekontroll før du kaster over. Dessuten må de være i stand til å presse opp hodet og brystet med armene mens du er på sin buk.

Rullende fra Tummy til Bakside

Spedbarn først rulle fra deres magen til sin tilbake en gang mellom to og tre måneder. Spedbarn kan uhell rulle over tidligere enn det, men generelt vil de ikke med vilje rulle over til minst to måneder.

Rullende fra Tilbake til Tummy

Spedbarn trenger sterkere rygg og nakkemuskler for å kunne rulle fra ryggen til sin buk. Vanligvis spedbarn lære å rulle fra ryggen til sin mage en gang mellom 5 og 6 måneder.

Omgåelsen Rolling Stage

Noen spedbarn kan omgå rullende metode for mobilitet og gå rett til å gjennomsøke stedet.

Når skal Worry

Hvis et spedbarn ikke har rullet over av seks måneder, og har ikke prøvd å komme seg rundt på en annen måte, bør omsorgsperson konsultere en barnelege.