Digidexo.com

Hvordan å få vann ut av øret for Kids

Hvordan å få vann ut av øret for Kids


Når vannet blir sittende fast i et barns øregangen kan det føre til store ubehag, eller til og med alvorlig infeksjon. Overdreven fuktighet i øregangen kan irritere huden også. Når huden blir irritert, bakterier kan invadere den. I noen tilfeller kan en alvorlig infeksjon utvikler, slik som svømmer øre. Fordi mye fuktighet er et kjent irritatant og en mulig årsak til infeksjon, er det et godt forebyggende tiltak for å fjerne vann som har blitt fanget i ditt barns øregangen, så snart som mulig.

Hvordan å få vann ut av øret for Kids

•  Samle og forberede materialer, inkludert et håndkle, en dropper, en hårføner og en antiseptisk øret dråpe løsning eller isopropanol.

Slå barnets hode slik at de berørte øret vender oppover. Ved hjelp av en dropper, legger du et par dråper av antiseptisk løsning eller rubbing alkohol inn i øret. Vrikker utsiden av øregangen ved å forsiktig masserer klaff på huden rundt ytterkanten av øregangen. Tillat løsningen å stå i noen få minutter for å fordampe vannet.

Hold håndkle i hånden og få barnet tilt deres berørte øret ned, mot håndkleet.

Trekk ned på øreflippen for å åpne kanalen og ha dem rist forsiktig hodet, for å hjelpe vannet renne ut.

Tørk ytterkanten av øregangen forsiktig med hjørnet av håndkle. Bruk en hårføner på sitt laveste innstillingen for å tørke ut øret.

Kontakt ditt barns barnelege, hvis du ikke klarer å effektivt fjerne alt vannet på egen hånd.

Hint

  • Ikke plasser desinfeksjons dråper, inkludert alkohol i en allerede sår eller infiserte øret. Dette vil være svært smertefullt for barnet.