Digidexo.com

Hvordan suge en babyens nese

Hvordan suge en babyens nese


Barna kan ikke blåse nesen for å klare sine nesegangene. Når barnet har en kald og en fylt opp nesen, hun trenger litt hjelp til å kvitte seg med slim. Utsuging en babyens nese vil hjelpe henne puste og spise bedre. En pære sprøyte, kjøpt på et stoff butikken, kan brukes hjemme til å suge en babyens nese.

Hvordan suge en babyens nese

•  Finn ut om barnet ditt trenger nesen suges. En baby kan ha en kald, men slimet er drenering fra nesen på egen hånd, og han puster fint. Hvis, derimot, er barnet ditt har problemer med å spise og ser ut til å være overbelastet, kan suge nesen hjelpe.

Plasser din baby. Plasser hånden på baksiden av babyens hode for å holde henne på plass.

Klem pære av sprøyten og enn plassere spissen i barnets nesebor bare litt inne i nesen. Hold på sprøyten, men slipper pære som vil tillate luft å jag tilbake igjen. Dette skaper sug. Du bør være i stand til å høre slimet blir sugd opp.

Fjern pære sprøyten fra babyens nese og klem den på en vev for å bli kvitt noen sekret. Gjenta i det andre neseboret hvis nødvendig. Vær forsiktig, men rask. Fullfører utsuging fort vil gjøre det enklere for både barnet og omsorgspersonen.

Rengjør pære sprøyte etter hver bruk med såpevann og skyll grundig. Klem sprøyten flere ganger for å være sikker på at det blir skylt.

Hint

  • Mange små babyer spytte opp ofte. Det kan også komme gjennom nesen. Hold en pære sprøyte hendig å suge ut munn og nese for å fjerne spytte opp.
  • Ikke plasser tuppen av sprøyten dypt inn babyens nese. Dette er ikke nødvendig, og kan skade barnet.
  • Begrens antall ganger du suge babyens nese til to eller tre om dagen. Gjør det oftere kan skade nesegangene og kan forårsake blødninger.