Digidexo.com

Hvordan å få vekt Men ikke magen Fat

Hvordan å få vekt Men ikke magen Fat


Økende vekt kan være like utfordrende som å miste vekt. Justere kostholdet, øke trening, fokus på viktige oppgaver, og understreke vekttrening for å oppnå ønsket vektøkning og unngå ansamlinger magen gevinst. Enten for sport eller personlig egnethet, kan du bruke disse sunne tips for å effektivt få vekt.

Hvordan å få vekt Men ikke magen Fat

•  Spis matvarer som har høyt kaloriinnhold, men er fortsatt sunn og næringsrik. Hele korn, avokado, nøtter, poteter, magert kjøtt og fisk er sunne alternativer som er høy i kalorier, næringsrik, legg vekt og opprettholde kroppen under trening.

På hvert måltid og snacks, legge til ekstra kalorier. Legg hvetekim eller tørrmelk til gryteretter og frokostblandinger. Legg avokado, oliven og frukt til salater og sandwicher. Spise hardkokte egg som en side til hvert måltid for ekstra protein. En vanlig måte å legge til kalorier er å blande kjøtt til pasta. Legg pølse, kjøttdeig eller bakken kalkun til pasta sauser eller bruke som topping. Pasta og kjøtt gir flott blanding av karbohydrater og essensielle vekt-få næringsstoff protein.

Spis på konsistente ganger hver dag. Ikke spis siste seks om kvelden. Om natten, bremser kroppens stoffskifte ned og ikke brenne av sukkeret at matvarer du spiser råvarer. Hvis det ikke blir brent av, kroppen lagrer dette sukkeret som fett. Fettcellene liker å bygge opp i magen området fordi vanligvis dette området ikke har en høy konsentrasjon av muskelmasse. Ikke hopp over måltider. Angi en påminnelse på telefonen eller lage en tidsplan for måltider. Planlegging fremover vil også gi deg muligheten til måltider og kalori teller. Spise tre måltider om dagen sammen med to snacks.

Dobbelt mengden protein og karbohydrater du forbruker under måltider. Øke porsjonsstørrelsen vil hjelpe deg å få vekt og mate musklene dine proteinet de trenger for å vokse og gjenoppbygge etter en treningsøkt. Forbruker protein i stedet for junk food vil bidra til å forhindre mage fett akkumuleres. Protein er det meste syrer som ikke inneholder sukker eller er brutt ned til sukker. Sukker blir til fett. Kroppen din vil produsere mindre fett når du spiser for det meste protein i kosten. Bremse ned når du spiser for å unngå fordøyelsesbesvær.

Begynn vekttrening for å legge muskelmasse. Fokus på kjerne øvelser for å stramme magemusklene og forebygge vektøkning i magen.

Bruk et supplement inneholder kreatin. Kreatin gjør at musklene til å absorbere vann og lar musklene komme seg raskere ved å være i stand til å trene lengre og gjenoppbygge raskere. Kreatin Legg til protein shakes eller bland med helmelk for å forbedre ytelse og utholdenhet. Når musklene absorbere vann og gjenopprette de blir tyngre og gjenoppbygge større. Kombinert med kjerne øvelser, vil kreatin hjelpe magemusklene blir mer definert og brenne alle eksisterende magen fett.