Digidexo.com

Hvordan virker et hjerte aktivitetsovervåker fungerer?

Hvordan er en hjerterytmen overvåket

Når pasienten føler symptomer, skyver han kontrollknappen av hjertet hendelse monitor for det å starte opptak av rytmen i hans hjerte. Rytmen initierer en elektrisk aktivitet som fører til en bølge av elektroder som er fanget opp av overvåkningsinnretninger eller ledninger festet på brystkassen til pasienten. Aktiviteten av disse elektroder blir deretter overført til - gjennom kabler eller ved trådløse forbindelser - til overvåkningsinnretningen. Alle hendelsesopptakene kan bli hørt av legen via telefon. Dette vil hjelpe ham å avgjøre om hans pasient er faktisk opplever noen form for arytmi eller unormal hjerterytme. Opptakene av hendelsen Monitor leger gi nøyaktig analyse på sine pasienters tilstander selv via telefon.

Begrensninger

Aktivitetsovervåkere hjerte avhengige av sine EKG ledninger for å effektivt fange de elektriske signalene som er opprettet av hjerterytmen. Disse ledningene er ment å bli festet til brystområdet i nærheten av hjertet ved klistremerker. Nøyaktigheten av enheten i utgangspunktet avhenger av hvor godt oppsettet fanger opp med elektriske signaler levert av hjerterytmen. Svette og olje på huden kan føre til at klistremerker til å løsne, og det er derfor de fleste hendelsesovervåking oppsett bruk klistre flekker i stedet for klistremerker. I tillegg krever innspillingsprosessen klare og uforstyrret overføringslinjer.

Som en løsning, bør enheten holde seg borte fra radioer, mobiltelefoner eller andre elektroniske enheter som kan forstyrre med sine operasjoner utføres. Bevegelser kan trekke lappene bort fra brystet området. I lys av dette, er pasienter rådes til å slutte uansett hva de måtte gjøre for å la enheten fullt spille inn sitt hjerte rytme under arrangementene når symptomene oppstår.

Overvåke deg selv

Selv om enheten er ganske mye pålitelig, er en pasient ikke anbefalt å utelukkende stole på enheten for å overvåke hans tilstand. Han trenger å holde en dagbok for å notere tiden han føler symptomene og hans legens analyse på hendelsen. Dette er svært nyttig for å overvåke sin behandling fremdrift i tillegg til effekten av sine medikamenter, hvis det er noen. Holde notater av din tilbakevendende hjerte tilstand samt medisiner du har tatt med det vil hjelpe legen anbefale mer effektiv behandling, og mer effektive måter som du kan administrere og gradvis forbedre dine hjerteproblemer.