Digidexo.com

Hvordan trene uten å få en brokk

Hvordan trene uten å få en brokk


Brokk utvikle seg i ulike områder av kroppen, inkludert lysken, magen og mellomgulvet. Tilstanden oppstår når en del av muskelen blir så svak at den tillater en del av et organ til å passere gjennom sine fibre. I noen tilfeller, bule den utstikkende organ skaper er stor nok for deg å føle den med hendene. Arrdannelse og fødselsskader kan føre til brokk, eller de kan skyldes fysiske belastninger, for eksempel løfte tunge gjenstander. I sistnevnte tilfelle kan følgende riktige utøve teknikker hindre tilstanden.

Hvordan trene uten å få en brokk

•  Varm opp til å øke kroppsvarme og blodstrømmen før du trener. Lett jogging eller annen mild aerobic aktivitet øker kroppstemperaturen din, og utvider dine skip, øker blodstrømmen, i henhold til "The New York Times" nettside. Utfør denne forarbeid for fem til ti minutter å løsne muskler og sener for den sterke delen av treningen.

Løft vekter som passer til din styrke. Få hjelp fra en personlig trener til å identifisere den ideelle vekten for deg å begynne med og hvor langt kan du trygt presse deg selv som du bygger din løftekraft over tid. Hindre brokk ved å bøye i knærne, holde midjen din nøytral og ryggen rett når du løfter og ta vekten ned igjen.

tilstand magen med øvelser som styrker musklene i regionen, et av områdene som er mottakelige for brokk. Crunches, for eksempel, og sit-ups er noen av alternativene.

Tren regelmessig, ikke i sporadiske spruter, for å vedlikeholde kroppen din kondisjonerte og musklene sterke. Skrive for MayoClinic.com, Dr. Edward Laskowski, MD, anbefaler 150 minutter ukentlig av moderat aerobic eller 75 minutter i uka av energisk aerobic trening.

Hint

  • Følg veiledning av en trener hvis du er ny til å trene. Stopp enhver aktivitet som forårsaker smerte. Oppsøk lege hvis smertene ikke forsvinner. Spis et balansert kosthold for å opprettholde en sunn vekt og å holde fordøyelsessystemet fungerer som det skal. Fedme og tarmer unormale bevegelser kan føre til brokk når den kombineres med svake muskler.
  • Ikke gjør statisk stretching som en oppvarming før en øvelse. Mild aerobic bevegelsen fungerer bedre å løsne musklene og forebygge skader.