Digidexo.com

Hvordan finne Hvor mye vekt bør jeg være

Hvordan finne Hvor mye vekt bør jeg være


Én person er ideell kroppsvekt er annerledes enn en annen persons idealvekt. Først bør du finne ut om du føler deg frisk på din nåværende vekt. Hvis du veier for mye eller for lite, kan du være i faresonen for helseproblemer og føler sluggish.There er flere måter å finne ut hvor mye du bør veie. Slik starter du bør kjenne din vekt. Ta en skala og veie deg, slik at du kan sette et realistisk mål å enten vinne eller tape vekt.

Hvordan finne Hvor mye vekt bør jeg være

Bruk Body Mass Index (BMI) metoden. Det er den mest hyppig måling av en persons idealvekt. BMI er din vekt i forhold til høyden din. Å bestemme din BMI, bruke en kalkulator og multiplisere vekten din med 703. Deretter deler summen av høyden din i inches. En BMI på mindre enn 18,5 betyr at du er undervektig. En BMI på mellom 18,5 og 25 er ideelt. En BMI mellom 25 og 30 er klassifisert som overvektig. Endelig er en BMI over 30 regnes som overvektige, ifølge American Heart Association.

Bruk midje-hofte ratio. Dette er avstanden rundt omkretsen av midjen, området over navlen, som for hoftene. For å beregne, bøye underarmen oppover i en 90-graders vinkel. Hold fingrene rett og ta innsiden av håndleddet horisontal mot kroppen din. Plasser albuen på en av dine hip bein slik at tommelen og pekefingeren sjal rundt midjen din til andre bein. Ved hjelp av et målebånd eller linjal, måle området like nedenfor navlen, kjent som midjen. Deretter måler mellomrommet mellom hoftebein. Målingen av hoftene dividert ved måling av taljen er midje-hofte-forhold. Personer med mindre enn 0,8 waist-to-hip ratio har lav risiko for hjerte-og helseproblemer. Personer med 0,8 til 0,99 ha en moderat risiko for hjerte helseproblemer. Personer med en eller over har en høy risiko for kardiovaskulære helseproblemer, ifølge The University of Maryland.

Consult høyde og vekt diagrammer skapt av Metropolitan Life Insurance Company tabeller kan også hjelpe deg å finne din idealvekt. Disse kartene også ta hensyn til rammen. Disse kartene kan bli funnet på nettet eller i et legekontor, for å finne ut hvor mye du bør veie.

Bestem magre kroppsvekt eller kroppsvekt uten fett, en annen metode for å finne din idealvekt. Dette er en måling av hele kroppens organer, ben og muskler. Beregnet vekten av kroppsfett ved å multiplisere din totale kroppsvekt multiplisert med fettprosent (BMI). Deretter trekke den totale kroppsvekten med av vekten av kroppsfett (BMI). Dette vil tilsvare din lean body mass.