Digidexo.com

Hvordan kvinner kan miste vekt på en måned

Hvordan kvinner kan miste vekt på en måned


Opprettholde en fornuftig vekt er avgjørende for lang levetid og god helse. Uten en balanse av riktig ernæring og mosjon, kan du ikke opprettholde en sunn kropp. Å gjøre små endringer i kostholdet og å være mer aktiv er nøkler til å miste vekt i en hvilken som helst tidsperiode, men resultatene er også sett raskt etter begynnelsen et program for bedre helse. Crash og kjepphest dietter er ikke svaret, men sunne livsstilsvalg vil hjelpe deg å miste ekstra pounds, og opprettholde en forsvarlig vekt.

Hvordan kvinner kan miste vekt på en måned

•  Bruk din bærbare PC. Skriv den datoen øverst på siden. Du trenger en side for hver dag i måneden. Dette vil fungere som din matdagbok, og holde deg ansvarlig for hva du spiser. Når som helst du spise, drikke eller trening, vil du skrive det i din matdagbok.

Eliminer tomme kalorier fra drikke. For den neste måneden, drikker bare vann. Juice, brus og alkoholholdige drikkevarer inneholder liten næringsverdi, og er stort sett sukker. Den gjennomsnittlige kvinnen bør drikke seks til åtte 8-oz. glass vann hver dag. To liter vann er minimum når den ikke utsettes for sterk varme eller trener. Når i disse betingelsene, alltid drikke den anbefalte vann.

Lag din egen mat pyramide. MyPyramid.gov lar deg etablere på nettet pyramide for å bestemme hvor mye av hver matvaregruppe du individuelt trenger og spise. Bruk dette som en umiddelbar retningslinje for å overvåke hva og hvor mye du spiser hver dag.

Eliminer bearbeidet mat. For korn kravet etablert av din mypyramid Plan, spiser bare hele korn som brød med hele hvetemel (ikke hvetemel, være at det står hele), quinoa, brun ris, dvs. komplekse karbohydrater.

Velg magert kjøtt som kylling, biff eller fisk for protein kravet. Ikke brød eller steke dem, men damp eller bake dem. Smaken er forbedret med pepper, havsalt i moderate mengder, og krydder. Ikke-kjøtt proteiner inkluderer mandler, bønner og salt og sukker-fri peanøttsmør.

For grønnsaks kravet, varierer grønnsaker. Pass på å spise opp en rekke farger som grønn romanosalat eller spinat, gulrøtter, gul paprika og tomater. Ikke dekk salater i pre-laget dressinger, i stedet bruke fersk bakken pepper og balsamicoeddik med olivenolje. Prøv å spise så mange grønnsaker rå som mulig, damp dem om nødvendig, men ikke koke dem, da de mister næringsstoffer i kokende.

Spis frukt foreslåtte når du ønsker noe søtt. Frukt er et bedre valg enn godteri eller en cookie, og kan tilfredsstille ønsket samtidig som det gir viktige næringsstoffer og mineraler.

Melk krav oppfylles best av skummet eller lav-fett melk og oster. Bruk disse til å utfylle andre matvarer som proteiner eller grønnsaker, huske at melk er en utmerket kilde til vitamin D.

Finn en behagelig øvelse som du liker. Hastighet gange er et godt alternativ for å brenne fett. Uansett trening du velger, vil du ønsker å finne et aktivitetsnivå der du ikke kan godt snakke mens du gjør det, men du er ikke andpusten.

Hint

  • Alltid lese mat etiketter. Hvis du ikke vet et element, slå det opp før du spiser den.
  • Endringer i kosthold og trening bør alltid sjekkes med din lege før du begynner.