Digidexo.com

Hva er bivirkningene av blodtrykk medisiner?

Medisiner som brukes til å administrere høyt blodtrykk er generelt trygt når det brukes som foreskrevet av legen din, men kan føre til visse typer bivirkninger, som kan resultere i alvorlige komplikasjoner. Bivirkningene av blodtrykket medisiner, avhenger av type narkotika, dosering og din generelle helse. De omfatter fordøyelses bekymringer, nevrologiske endringer og seksuelle problemer. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og Drugs.com om bivirkninger av blodtrykket medisiner.

Cardiac

Blodtrykk medisiner som Procardia kan slippe blodtrykket så mye at du blir svimmel, svak eller gå inn i sjokk.

Digestive

Fordøyelses effekter som tap av matlyst, kvalme, kramper, oppkast, forstoppelse eller diaré er bivirkninger av blodtrykket medisiner inkludert Toprol.

Hudforandringer

Hudlidelser, deriblant utslett, kløe, elveblest og hevelse i fingrene, hendene og føttene er alvorlige bivirkninger av blodtrykket medisiner som Diuril, og krever rask evaluering av lege.

Mood Endringer

Depresjon, angst, følelse av panikk, irritabilitet og agitasjon er humørsvingninger som er bivirkninger av blodtrykket medisiner som Lopressor.

Nevrologisk

Nevrologiske problemer som hodepine; søvnproblemer, inkludert søvnløshet og hyppig natt våkner; og svakhet i musklene er bivirkninger av blodtrykket medisiner som Flomax.

Seksuelle problemer

Blodtrykk medisiner som Inderal LA kan føre til seksuelle problemer, inkludert tap av interesse i å ha sex, impotens og manglende evne til orgasme.

Fødselsskader

Blodtrykk medisiner som metaprolol har potensial til å forårsake misdannelser og komplikasjoner hos spedbarn hvis tatt mens du er gravid eller ammer en baby.