Digidexo.com

Eye Training Exercises

Mens bare en del av en visjon-treningsprogram, visuelle terapi øvelser tar sikte på å bedre pasientens syn, komfort og informasjon øye behandling evne. Brukes sammen med lege-overvåket i-kontoret økter samt korrigerende linser, spesialprogramvare og andre enheter, dette alternativ behandling forsøker også å overvinne lærevansker knyttet til visjonen. Mange visjon terapi øvelser krever ingen spesiell opplæring eller utstyr og kan gjøres hvor som helst for å slappe av slitne øyne og trene okulær muskel respons.

Eye-bevegelse øvelser

Følg en imaginær figur-åtte form kun ved hjelp av øynene dine mens du prøver å observere detaljer i bakgrunnen. Alternativ ved å endre åttetall mønster til den horisontale, reversere retning øynene følge eller ved å rulle øynene dine i en sirkelbevegelse.

Den Alphaball

Skriv bokstavene i ulike leselige størrelser på en strand ball eller sparke ball ved hjelp av en tykk markør, så heng den på en snor fra et tak eller gren. Svinge eller spinne ballen sakte, deretter ringe ut bokstavene som du ser dem å praktisere og forbedre assosiative ferdigheter.

Thumb Fokusering

Hold tommelen opp på armlengdes avstand, flytte den i sakte sirkulære bevegelser. Holde hodet urørlig, følger tommelen bevegelser med øynene, holde den i fokus sammen med så mye av rommet som mulig. Gjenta flere ganger om dagen.

Beroligende med Heat

Soothe anstrengte øyne ved å gni hendene sammen for å generere varme. Cup håndflatene over lukket øynene uten å kontakte øyelokkene. Pust dypt, gjenta rask rubbing og på nytt. Fortsett til øynene dine føler deg uthvilt.

Overskrift Scanning

Opprettholde fokus evne og redusere tåkesyn som kommer fra nært detaljer arbeid eller ser på en skjerm hele dagen ved å feste på forsiden av en avis til en overflate rundt 8 meter fra arbeidet ditt område. Skanne siden på 10-minutters intervaller, tar i forskjellig størrelse print av overskriftene og innhold.

Lukk Detail Fokusering

Holder en liten gjenstand som en mobiltelefon, personlig Palm-enheten eller fjernkontrollen, fokus på ett bestemt detalj. Flytt elementet gradvis vekk fra deg og samtidig opprettholde fokus på det valgte detalj. Slutte å bevege elementet når delen du fokuserer på blir uskarpt, så ta det tilbake mot deg slik at den løser i fokus igjen.

The Three-Bead Test

Fest den ene enden av en 6-fots lange garn til en vegg i øyehøyde. Slide tre perler på strengen, slik at man er på veggen, er en annen 2 meter lenger inn, og den siste er en fot fra den løse enden av garnet. Holder linjen stram til tuppen av nesen, fokus på lengst perle slik at garnet ser ut til å strekke seg tilbake fra den i to linjer som en "V." Fokusering på midt vulsten bør gjøre garn synes å være sammensatt av to strenger i en "X" form med vulsten på midten. Ser vi på vulsten som ligger nærmest nesen bør resultere i en tilsvarende X-formet bilde. Ved å fokusere på en hvilken som helst av perlene viser bare den eneste linje av garn, kan det bli en ubalanse i informasjonsstrømmen fra den svakere øyet; vurdere å konsultere en atferds optometrist.