Digidexo.com

Metode for å identifisere Kolesterol i egg

Mens egg tilby alle typer viktige næringsstoffer, de ofte er fryktet av slankere på grunn av sin svært høye kolesterolinnholdet. Ved å velge de riktige typer egg og forbruker dem i moderate mengder, men kan egg være en sunn del av de fleste menneskers kosthold.

Finne kolesterolinnholdet

Å identifisere kolesterolinnholdet dine egg, se ernæring etiketten på egg pakken. Det er vanligvis plassert enten i toppanelet eller på innsiden av topplaten, men det er av og til på den side av kartongen. Hvis du kjøper egg i bulk, kan ernæring etiketten være plassert på et stykke papir inne i pakken.

Ernæring etiketter vise informasjon som kalori, fett, protein og næringsinnhold for alle typer matvarer. Etikettene varierer etter hvilken type mat de er plassert på. For å finne kolesterolinnholdet dine egg, se ernæring etiketten tredje boldfaced kategorien under "kalorier" og "fett". Det kan være flere underkategorier under kategorien "fett" som er oppført i ikke-boldfaced print. Kolesterolinnholdet ligger under disse.

Typer egg

Ikke alle egg har samme næringsinnhold, selv om de sannsynligvis vil være lik. Størrelsen av eggene kan endre den ernæringsmessige og kolesterolinnholdet noe. Fargen av egg (så lenge de er jevn kylling egg), men påvirker ikke kolesterolnivået.

Generelt, egg fra høns som fôres vegetarisk kosthold har lavere kolesterolnivå enn vanlige supermarked egg. Hønene som produserer typiske supermarked egg ofte er matet måltider som inneholder bakken mais og fiskemel eller kjøtt, inkludert kyllingkjøtt.

Selskaper som Eggland Best, som produserer vegetar-matet kylling egg og leverer dem gjennom USA, er litt dyrere enn vanlige supermarked egg, men inneholder mye mindre kolesterol. Egg fra økologiske og frittgående, vegetariske-matet kyllinger er også vanligvis noe lavere i kolesterol og kan ha høyere nivåer av vitaminer og omega-3 fettsyrer, som fremmer hjerte helse.

Betraktninger

Kolesterol er målt i milligram. En stor, vanlig kylling egg inneholder ca ble 215 mg av kolesterol. Egg fra vegetar-matet og frittgående høns inneholder vanligvis mellom 150 og 175 mg av kolesterol.

Folk som prøver å begrense kolesterol inntak kan vurdere å fjerne eggeplommene fra noen av eggene som de forbruker. For å holde kolesterol telle lav, konsumere 03:58 egg på en gang, men bruke eggeplomme fra bare ett egg i stedet for dem alle. Dette gir god smak og ernæring uten overflødig kolesterol fordi kolesterol er funnet bare i eggeplommen.