Digidexo.com

Hvordan spise Milk Thistle

Milk thistle har vært brukt som en helbredende urt i århundrer. Det er mest vanlig brukt for å beskytte mot skader på leveren, så vel som for å forbedre leverfunksjon, selv om det også kan brukes til å bekjempe kreft, depresjon og åreknuter. Det finnes flere forskjellige måter å spise melk tistel for å dra nytte av sine helbredende krefter.

Hvordan spise Milk Thistle

•  Kok melk tistel blomst hode etter enten kjøpe en kommersielt dyrket melk tistel anlegg eller voksende en selv. Etter koking blomst hode, kan du da spise den akkurat som du vil spise en artisjokk.

spise bladene på melk tistel anlegget. Melk tistel plante blader smaker veldig lik spinat og kan blandes inn med andre salatblader til å lage en salat.

Slip melk tistel frø. Bruk bakken frø for å lage te. Bare bland inn ønsket mengde i en kopp med kokende vann og drikke som du gjør med andre te.

Ta en melk tistel supplement. Silybium kosttilskudd kan finnes på din lokale stoffet butikken. Følg doseringsanvisningen på baksiden av flasken for å sikre din sikkerhet og forhindre overdose. Det er best å konsumere melk tistel kosttilskudd med et glass vann til hjelp i riktig absorpsjon.