Digidexo.com

Hvordan bruke Diet å behandle hjertesykdom

Hvordan bruke Diet å behandle hjertesykdom


Hjertesykdom er den mest vanlige sykdom i USA, og er et stadig mer alvorlig problem. Hjertesykdom og tilknyttede tilstander som fedme, diabetes og hypertensjon representerer en stor helse-krisen. Heldigvis, med en smart kosthold og nok mosjon, kan du behandle hjertesykdom og forhåpentligvis leve et lengre, sunnere liv.

Hvordan bruke Diet å behandle hjertesykdom

Bruk Diet å behandle hjertesykdom at Home

•  Lær hvilke matvarer er hjertet sunt og hvilke matvarer for å unngå. Noen matvarer gir mange fordeler for dem som lider av hjertesykdom, mens andre bør unngås for enhver pris. Få hjerte smart ved å lese opp på det siste innen hjertesykdommer nyheter og forskning fra fagfolk på WebMD (se Ressurser nedenfor).

Spis mye grønnsaker. Tre til fem porsjoner grønnsaker hver eneste dag er en god mengde. Grønnsaker er en ideell mat for anvendelse i behandling av hjertesykdommer fordi de fleste er naturlig lavt fett og kolesterol og høyt fiberinnhold. Grønnsaker gir også mange av de viktige mineraler og vitaminer som hver sunt hjerte krever.

Spis rikelig med frukt. Som grønnsaker, frukt gir mange av de tingene hjertet ditt behov og er vanligvis lite fett. Et hjerte sunt kosthold er en som inkluderer tre til fem porsjoner frukt hver dag. Noen frukter kan imidlertid inneholde mye sukker, så det er godt å sørge for at du spiser de riktige frukter.

Ikke kutt ut meieriprodukter. Meieriprodukter er en god kilde til protein og viktige vitaminer. I stedet gjør smarte valg for meieriprodukter. Dine meieriprodukter bør være lav fett eller ikke-fett. Kjøp 1 eller 2 prosent cottage cheese istedenfor 4 prosent, f.eks.

Spis kjøtt sparsomt. Kjøtt inneholder viktige mineraler, jern, vitaminer og proteiner, men du trenger ikke så mye kjøtt som du tror.

Unngå rødt kjøtt. Hvis du gjør det, sørg for at det er svært magert kjøtt. I stedet for rødt kjøtt eller innmat, stokk med skinn kalkun eller kylling. Fisk er også en god kjøtt å bruke til behandling av hjertesykdom, så lenge den er lav i natrium.

Hold klar av "hvit" mat. Dette inkluderer hvit ris, hvitt brød og pasta. Disse matvarer føre til en svært kortsiktig topp i blodsukkernivået. Blodsukker raketter krasjer opp, deretter raskt, forårsaker du å føle deg sulten igjen raskere. Spis fullkorn og hvete alternativer i stedet. Dette gjelder spesielt for diabetikere.

Drikk rikelig med vann og unngå koffein. Du bør drikke minst åtte 8-oz glass vann hver dag, og du bør holde deg unna kaffe, koffeinholdige te og brus som er alle sentralstimulerende og føre til at pulsen til å øke.

Hint

  • Få regelmessige kontroller fra legen din og bli kjent med familien din medisinske historie. Hjertesykdom kan være arvelig, og de med en familie historie må begynne å bruke diett for å forebygge hjertesykdom med en gang.