Digidexo.com

The Cheat å miste Diet

"The Cheat å miste Diet" av Joel Marion (tidligere Body for Life-mester) tilbyr en ny vri på en gammel vekttap fall - juks! Ved å tillate deg selv en "jukse dag" du faktisk lure kroppen til å brenne fett i stedet for å gå inn i sult-modus og drøye ut vekttap. Konseptet er enkelt, og det er støttet opp av studier som er oppført i referanse delen av boken. Sjekk ut programmet grunnleggende og se om dette er riktig kosthold for deg.

Diet Basics

The Cheat å miste Diet er basert på manipulering av fettforbrenningen hormonet leptin. Leptin nivåer er normalt høy når en person spiser en normal sunn diett. Dette resulterer i en høy metabolisme som tillater kroppen å forbrenne fett effektivt som energi. Men når en person begrenser hennes inntak av mat gjennom en lav-kalori diett, leptin nivåer slipp dramatisk. Ifølge Joel Marion, kan leptin nivåer slippe så mye som 50 prosent etter bare en uke av bundne kalorier. Dette bremser stoffskiftet fordi kroppen tror den er sultne, effektivt drøye noen vekttap som kan ha blitt initiert av dietten.

Denne dietten triks kroppen ved omgåelsen at overlevelsesmekanisme gjennom "strategisk juks." Akkurat når kroppen får klare til å stenge ned sin fettforbrenningen ovn for å hindre sult, du gi den akkurat det den ønsker å holde disse brannene brenner. Mer mat! Etter jukse dag du går tilbake til en annen uke av sunn slanking, spise en kalkulert plan av høy og lav-glykemisk mat.

The Cheat å miste Diet er delt inn i tre seksjoner: Grunning, Core og vedlikehold. Boken gir også 12 ukers menyer samt ca 100 oppskrifter.

Glykemisk indeks

For å følge dietten plan lykkes, må du forstå glykemisk indeks. Mat på denne dietten er valgt basert på deres glykemisk indeks. Glykemisk indeks er måling av hvor raskt karbohydrater inn i blodet.

Low-glykemisk mat gradvis inn i blodet. De tillater deg å føle deg mett lenger og bidra til å stabilisere blodsukkernivået. Høy glykemisk mat inn i blodet raskt, og gir deg et rush av energi i utgangspunktet, men senere føre til en "krasj" som etterlater deg følelsen drenert og utmattet.

Priming

Priming kan være den vanskeligste delen av programmet. Forfatteren sier at folk flest mister et sted mellom 7 og 12 pounds i løpet av denne første tre ukene. Uke en er en redusert karbohydrat diett. Uke to er når du spiser lav glykemisk indeks matvarer. I den tredje uken, du spiser høy glykemisk indeks matvarer frem til din første jukse dag.

På jukse dag kan du spise alt du vil. Den eneste regelen er ikke spise så mye at du er elendig. Spis til du er komfortabelt full. Deretter spise igjen når du føler deg sulten. Hva maten du har vært ute i løpet av uken kan nytes nå.

Kjerne & Vedlikehold

Du vil fortsette inn i kjernen fasen til du er på målvekten. Ifølge Marion, kan du forvente å tape ca to pounds og to inches hver uke som du er i denne fasen.

Hver uke av Core fasen begynner med to dager med lav-karbohydrat spising. Etter hvert vil du øke mengden av høy-glykemisk mat til din jukse dag i slutten av uken. Du gjentar denne enkle prosessen hver uke til du når målet ditt. Så du går inn i siste fase, kalt vedlikehold. Vedlikehold er din livsstil for så lenge du velger å følge den. Det er det som holder deg på ønsket vekt.

Trening

Trening er også viktig for denne vekt-tap programmet. Joel Marion anbefaler cardio-intervalltrening i 18 minutter om dagen. Han anbefaler også styrke og styrketrening. Når øvelsen er inkludert med diett, kan du forvente dens effektivitet til trippel, ifølge forfatteren.