Digidexo.com

Hvordan å slutte å spise ved sengetid

Bedtime spising kan ødelegge en diett, pluss legge til ekstra pounds til midjen. Å spise et tungt måltid rett før sengetid er en dårlig idé, fordi det kan forstyrre søvnen eller forårsake mareritt. Trøstespising, som stammer fra depresjon, stress og ensomhet, er en av de viktigste grunnene til at folk forbruker kalorier ved sengetid. Ser på TV kan også utløse kveldsåpne cravings. Men det finnes måter å stoppe denne atferden.

Hvordan å slutte å spise ved sengetid

•  Slutte å spise minst 30 minutter eller mer før sengetid. Prøv ikke å gå til sengs sulten, tørst eller med en ekstremt full mage. Hvis du hadde en fornuftig middag, er en liten sunn snack OK i moderate mengder. Velge sunn mat som ikke utløser kveldsåpne overspising.

Bytt ut en god snack for en dårlig snack. I stedet for å spise junk ved sengetid, kan du prøve å spise mat som ikke tilfører ekstra kalorier til midjen. Prøv gulrøtter, selleri med kalorifattig peanøttsmør eller sukker gratis informasjonskapsler.

Unngå å se på TV sent på kvelden. Dette er viktig årsak til å spise ved sengetid. Sene nattetimer TV-reklamer hele tiden presentere hurtigmat, som sender informasjon til hjernen for å spise.

Unngå å kjøpe fetende snacks på matbutikken. Fristelsen til å spise sjokolade iskrem, kjeks, kake, pretzels og brus er vanskelig å motstå whenthey're i kjøleskapet. Ikke kjøp disse matvarene i butikken. I stedet kjøper sunn, lav-fett eller sukkerfrie snacks å knaske på når trangen til å spise treffer deg.

Drikk et glass vann ved sengetid. Noen ganger er du ikke egentlig sulten, men tror du at du er, fordi du ikke drikker nok vann i løpet av dagen. Lag en ny vane å drikke et glass vann hver gang du ønsker å hente snacks ut av kjøkkenet.