Digidexo.com

Legemidler som brukes for High Blood Pressure

Legemidler som brukes for High Blood Pressure


Flere klasser av medikamenter for å behandle høyt blodtrykk. Ved hjelp av ulike metoder, handler de for å forbedre flyten av blod gjennom blodårene slik at mindre press er nødvendig for å sirkulere blod gjennom kroppen. Ulike klasser av medisiner er ofte gitt sammen for å øke den blodtrykkssenkende effekt. Blodtrykket medisiner bør tas konsekvent i henhold til legens ordre.

Diuretika

Diuretika behandling av høyt blodtrykk ved å øke vannlating, som fjerner natrium og vann fra kroppen. Dette fjerner overflødig væske og press fra skipene. Diuretika kan gis alene eller i kombinasjon med andre blodtrykks medisiner. Noen vanlige diuretika inkluderer Lasix, Aldactone, Diuril og Hydrodiuril.

ACE-hemmere

ACE (angiotensin-konvertering enzym) inhibitors føre til at blodårene utvider seg. Dette gjør de ved å blokkere produksjonen av angiotensin II som er et hormon som gjør at blodkarene seg sammen. ACE-hemmere tillate blod å strømme gjennom med mindre motstand, slik at belastningen på hjertet reduseres. ACE-hemmere inkluderer Vasotec, Capoten, Lotensin og Monopril.

AT-2-reseptorblokkere

AT-2 (AII-blokkere) fungerer ved å blokkere virkningen av angiotensin II. De forhindrer hormonet fra sammentrekning av blodkar. Dette hjelper til med å holde blodtrykket fra å bli forhøyet. Angiotensin II-blokkere er også kalt ARB narkotika. Disse inkluderer Cozaar, Diovan, Teveten, og Micardis.

Betablokkere

Betablokkere er vanlig foreskrevet hjerte legemidler som forårsaker hjertet til å slå saktere som reduserer blodsirkulasjon og stress på blodårene. Som et resultat, blir blodtrykket senkes. Betablokkere inkluderer Lopressor, Inderal, Ziac, og Zebeta.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere holde kalsium fra å komme inn i cellene i blodårene. Dette hindrer dem fra sammentrekkende. Når fartøyene er avslappet, strømmer blodet gjennom med mindre kraft og høyt blodtrykk er forhindret. Kalsiumkanalblokkere inkluderer Cardizem, Sular, Vascor og Norvasac.

Alfablokkere

Alfablokkere som Cardura, Minipress og Hytrin, redusere nerveimpulser slik at blodårene blir avslappet og blodbanene skjønt dem med mindre motstand. Dette fører til lavere blodtrykk.

Vasodilatorer

Vasodilators arbeide direkte på muskel veggene i blodårene. Disse stoffene føre til at blodårene til å utvide seg eller strekke. Dette tillater blodet å strømme gjennom enklere og reduserer blodtrykket. Vasodilatorer inkluderer legemidler som hydralazin og loniten.