Digidexo.com

Hvordan få en resept for treningsutstyr på fleksibelt forbruk

Hvordan få en resept for treningsutstyr på fleksibelt forbruk


En fleksibel utgifter konto er en fantastisk fordel tilbys av mange arbeidsgivere. En FSA inneholder før skatt lønn som du kan bruke til å betale for kvalifisert helsepersonell utgifter. Det er både føderale og arbeidsgiver retningslinjer for utgiftene refundert gjennom en flex utgifter konto. Treningsutstyr regnes som en potensielt kvalifisert regning og krever et brev av medisinsk nødvendighet fra legen din.

Hvordan få en resept for treningsutstyr på fleksibelt forbruk

•  Planlegg en grundig fysisk undersøkelse med legen din. Spør legen din om en øvelse diett og fitness mål du trenger å møtes for rehabilitering eller som et forebyggende tiltak. Diskuter spesifikk øvelse utstyret du trenger for å oppnå dine treningsmål.

Be om et brev av medisinsk nødvendighet fra legen din. Brevet bør inneholde informasjon med detaljer om din helsetilstand, symptomer, diagnose, behandlingsplan og utstyr som kreves for å nå dine mål. Et brev av medisinsk nødvendighet av legen garanterer ikke at treningsutstyret vil bli betraktet som en kvalifisert regning.

Fil brev av medisinsk nødvendighet med trygdekontoret på din arbeidsplass, helst før du kjøper utstyret. Hvis forespørselen om refusjon innvilges, vær oppmerksom på at du må sende inn en ny forespørsel hvert år hvis du trenger ekstra treningsutstyr.