Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Triceps Fat

Hvordan bli kvitt Triceps Fat


Bli kvitt triceps fett eller spot reduksjon i noen del av kroppen er en myte. Den eneste måten å miste fett i et bestemt område, er å miste fett i hele kroppen. Flere faktorer avgjør hvor du miste eller få fett, inkludert genetikk, alder og kjønn. For eksempel kan noen mennesker bli disponert for å akkumulere fett i lårene. Dette vil være det første området for å få fett, og det siste området til å bli mager. Mens spot reduksjon er en myte, betyr styrketrening bidra til å tone opp musklene i bestemte områder. For magert, godt skulpturerte, tonet armer og triceps, er det beste alternativet å fokusere på generelle fettreduksjon, mens du gjør styrketrening spesifikt rettet mot disse muskelgruppene.

Hvordan bli kvitt Triceps Fat

•  Start med en cardio trening spesielt rettet mot fett tap. Den mest effektive treningen for å oppnå fett tap, og samtidig opprettholde muskelmassen, er den høy intensitet intervalltrening (HIIT). HIIT trening bidrar ikke bare ytelse, det forbedrer også muligheten for musklene til å forbrenne fett.

HIIT er en cardio trening hvor korte, høy intensitet intervaller er vekslet med lengre, tregere intervaller. HIIT kan brukes på alle typer cardio trening som løping, huk og sykling, og vanligvis varer ca 20 minutter. Intervallene kan varieres i henhold til din kondisjon. Den 30-90 splitt intervall er et bra sted å starte, hvor høy intensitet / sprint fasen varer i 30 sekunder, og resten fasen varer 90 sekunder, for totalt seks til åtte slike sykluser. Når du avanserer, kan du forkorte hvilefasen til 60 eller 30 sekunder, og øke antall sykluser. HIIT bør aldri gjøres på påfølgende dager - tar sikte på å gjøre det annenhver dag.

Utfør styrketrening ved å velge ett femtinitti øvelser for hver muskelgruppe (for eksempel beinpress og knebøy for ben, triceps curls og kickbacks for armene). Antallet repetisjoner kan varieres; imidlertid sørge for at ved utgangen av et sett presser du deg selv utenfor din komfortnivå. For eksempel kan du gjøre 10 til 15 repetisjoner av tre sett. Du kan velge å veksle muskelgruppene i dine treningsøkter, for eksempel fokus på underkroppen i én økt, og overkroppen i en annen. Målet er å gjøre generell styrketrening for å øke fettforbrenningen stoffskifte, og ikke fokusere bare på triceps området (for å gjenta, er spot reduksjon er en myte).

•  Tren triceps ved å velge fra de mange triceps øvelser. Du kan gjøre ett femtinitti fokuserte triceps øvelser, med 15 til 20 repetisjoner i tre sett. For eksempel, for å utføre triceps curls, forlenge armen (e) over hodet med en manual / vekt i hånden. Fest overarmen på plass, lavere vekt og forlenge opp igjen sakte.

For trinse pushdowns, vil du trenger et tau, V-formet bar eller en rett stang festet til en trinse. Med lett bøyde knær og albuer festet mot sidene av overkroppen din, beveg nedre arm nedover. Det er viktig at albuene forblir urørlig gjennom hele øvelsen.

For en en-arms triceps pushup, legg deg ned på gulvet på den ene siden med knærne litt bøyd og kroppen din i 90 grader til gulvet. Plasser en hånd på gulvet foran deg og den andre hånden på toppen skulder. Presse deg selv opp og opp fra gulvet, noe som gjør at hoften forblir på bakken og bare overkroppen blir flyttet. Gjenta 10 til 15 reps før du bytter side.

For å utføre dips, ta tak i kanten av en treningsbenk (eller tilsvarende utstyr / møbler) med hendene litt mer enn en hip-bredde hverandre. Senk hoftene ved å bøye overarmene ikke mer enn 90 grader, holde dem svært nær benken. Sakte tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta for 10 til 12 reps.

Kontroller at du er på et lavt kaloriinntak. Det er svært viktig at du ikke er forbruker fet mat, som vil beseire hensikten med et fett tap workout. Opprettholde en mat logg, bytte til sunnere mat, øke fiber, komplekse karbohydrater og magre proteininntak, og holde deg hydrert. Sunn mat rik på fiber vil hjelpe deg å føle deg mett lenger, og dermed redusere trangen til å spise mer. Fullkorn alternativer som brun ris og fullkornspasta, frukt, grønnsaker og magert kjøtt (f.eks, kyllingbryst, fisk, kalkun kjøtt) er alle bidrar til å miste fett.

Hint

  • Triceps er lett å trene ved hjelp av kroppsvekt som motstand. Så du kan alltid gjøre triceps dukkert selv om du ikke kan gjøre det til gym.
  • Arbeid triceps to ganger i uken. Mindre enn det er for lite, mer enn det som kan være for mye.
  • Sørg for at du allerede er i en vanlig trening diett og i god form før du tar opp HIIT. Hvis du har hjerte-og karproblemer eller helsemessige bekymringer, kan HIIT ikke være et godt alternativ. Sjekk med en medisinsk faglig før du prøver HIIT.