Digidexo.com

Smertebehandling for Arthritis lumbale smerter uten medisiner

Leddgikt er en betennelse i leddene --- som de som ligger i nedre del av ryggen, eller korsryggen, region. Forringelse av brusk, en tykk vev som beskytter benene fra friksjon, er den vanlige årsak til inflammasjon. Noen mennesker med denne tilstanden ønsker å unngå reseptbelagte medisiner som kan sky sin tenkning eller forårsake andre bivirkninger. Her er måter å håndtere smerten av lumbar leddgikt utover å ta smertestillende medikamenter.

Komprimerer

Smerter i korsryggen vil ofte blusse opp etter trening, en dag på føttene, eller noen form for skade. Påføring kalde omslag til dette området så snart smertene begynner vil bidra til å redusere hevelse i leddene. En pose med frosne grønnsaker innpakket i et håndkle gjør en utmerket kaldt omslag. Hold omslag på det smertefulle området i 20 minutter om gangen i løpet av de neste dagene. Deretter bytte til varme, for eksempel en varmepute. Dette vil løsne musklene og øke blodgjennomstrømningen, noe som gir deg bedre bevegelighet og mindre smerter.

Bed Rest

Sterke smerter kan kreve et par dager med hvile. Hvis smertene påvirker din evne til å bevege seg, deretter ligge i sengen, på din side, med en pute mellom bena eller på ryggen med pute under knærne. Dette vil ta presset av leddene og la hevelsen å avta. Men det er viktig å ikke bruke for mye tid i sengen. Forlenget resten kan skape stivhet i musklene. Så snart du er i stand, stå opp og gå rundt for å holde musklene løs.

Støtte Devices

Vurderingene er blandet på effektiviteten av lendestøttene. Mens ryggstøttene ikke kan redusere smerte, vil de gjøre deg mer mobil. Enheter tilgjengelig inkluderer bukseseler og korsetter. Utformingen gjør det mulig ekstra muskel støtte, ta belastningen av leddene.

Mobilitet Øvelser

Regelmessig mosjon vil holde leddene i ryggen fleksibel. Svømming og vannaerobic er sterkt anbefalt når du lider av lumbar leddgikt. Oppdriften i vannet vil holde stress av leddene mens du lar deg å bygge styrke i musklene som støtter dem.

Vekttap

Overvekt gir en belastning på leddene forårsaker økt smerte og fakkel-ups. Hvis du er overvektig, vil endre kosthold og livsstil ikke bare føle deg bedre om deg selv, men vil bidra til å lindre smerten av leddgikt i ryggen.