Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Snorking

Mens irriterende og pinlig, snorking er vanlig og er et resultat av luft som beveger seg forbi den avslappede vev i halsen, noe som fører til at vevet til å vibrere. Snorking, som kan være forårsaket og kureres med en rekke livsstil justeringer, kan også være et tegn på et helseproblem som obstruktiv søvnapné, som er en kortvarig forløp med å puste mens du sover. Hvis noen av disse hjem rettsmidler ikke løser snorking problem, bør du rådføre deg med en lege og kanskje ha en overnatting søvn test for å måle din helserisiko.

Shift Hvordan du sover

En av de første skritt å ta for å dempe snorking er å sove på din side i stedet for ryggen; Noen foreslår å sy en tennisball inn i baksiden av en skjorte eller pyjamas toppen for å holde deg fra å sove på ryggen .. Dette vil endre vinkelen på halsen muskler og luftpassasjen og bør kutte ned på snorking.

Din Før-Bedtime Ritual

Prøv å unngå å drikke alkohol eller ta sovepiller eller antihistaminer rett før sengetid, fordi de kan alle slappe av musklene for mye og begrense luftstrømmen mens du sover.

Gå ned i vekt

Hvis du er overvektig, spesielt hvis du har gått opp i vekt i nakken, har du begrenset din puste passasjen. Å miste vekt bør forbedre situasjonen.

Quit Smoking

Røyking inflames halsen og fører til at vevet der for å svelle. Røyking reduserer også lungekapasiteten, noe som gjør puste litt vanskeligere om du er våken eller sover.

Prøv Nasal Strips

Nasal strimler som bidra til å åpne opp luftveier gjennom nesen virkelig kan jobbe. Du bør også behandle noen kronisk overbelastning eller nese forhold som allergi eller bihulebetennelse.

Unngå Big, Late Dinners

Å spise et tungt måltid nær leggetid resulterer i en full mage som presser mellomgulvet opp mot lungene, begrenser pusten din.

Endre puta

Prøv å legge til en ekstra pute eller bruke en tykkere pute, som begge vil også forbedre luftstrømmen gjennom halsen. En pute som er for myk tillater hals musklene til å slappe av for mye.