Digidexo.com

Homøopatiske midler for allergier

Behandling av allergi med homøopatiske midler tillater folk å unngå bivirkninger forbundet med reseptbelagte og over-the-counter allergi medisiner. Homeopatiske midler for allergi inkluderer behandlinger som kan hindre allergi oppstår eller redusere symptomene på eksisterende allergier. Folk som vurderer å bruke homøopatiske midler for å behandle sine allergier bør først oppsøke lege for å unngå potensielt alvorlige medisinske effekter.

Honning

Forbruk av lokalt laget honning er tenkt å bidra til å hindre utbruddet av allergi forårsaket av pollen ved å utsette kroppen for allergener og la immunsystemet til å bli kjent med de proteinene som utløser allergi.

Skylling

Allergi forårsaket av høysnue eller pollen kan behandles med saltvann skyllinger i bihulene, ved hjelp av en neti pott eller klemme flasken for å skyte en strøm av løsning gjennom bihulene å løsne slim og redusere hevelse.

Limer

Allergiske reaksjoner på insektsbitt eller insektstikk kan bli løst med en pasta av natron og vann eller aloe vera på bittstedet, ifølge Mayo Clinic.

Havregrøt

Kontakteksem, som er en allergisk reaksjon i huden til planter så som fra giftsumak, eller eik, kan behandles ved å bade i havremel eller ved hjelp av en havremel pasta hvis arealet av angrepet hud er liten.

Cold Komprimerer

En klut dynket i kaldt vann eller en bomullsdott dynket i trollhassel kan avlaste elveblest som følge av allergiske reaksjoner i huden.

Urter

Ifølge Mayo Clinic, ekstrakter fra planter som Pestrot, brennesle og belladonna kan forhindre sesongmessige allergier.

Vaske

Vaske klær etter eksponering for allergi forårsaket av dyrehår eller pollen, samt vaske håret og ansiktet, kan fjerne allergener fra kroppen.