Digidexo.com

Hvordan lage vann-Løselig Essential Oil

Hvordan lage vann-Løselig Essential Oil


Der vannløselige essensielle oljer kommer fra? Eterisk olje Distillers create fordampet vann som separeres deretter fra resten av plantemateriale. Distiller samler så at vann, som kan brukes til å forbedre helsen til huden. Disse Distillers er ikke vanskelig å bruke.

Bruksanvisning

Kjøp planter som basilikum, nellik, sypress, dill, eucalyptus, ingefær, jasmin, einer, muskat, oregano, peppermynte, rosmarin eller peppermynte. Du kan kjøpe mange av disse på en lokal matbutikk eller vokse dem selv.

Plasser anlegget i retorten del av Distiller (potten del).

Tilsett litt vann.

Fyll løken med plantemateriale og legg løken på toppen av potten. Løken er en del av olje destillatør som er formet som en løk, og festes til en svingete rør på toppen.

Tett potten med rug deig. Rye deigen må brukes fordi andre deiger vil sprekke.

Plasser destillatør på en brenner. Mengden av tid som plantemateriale må være kokt varierer avhengig av plantemateriale. Vanligvis tar denne prosess 2 til 4 timer. Dette vil skape de vannoppløselige essensielle oljer (hydrosols). Distiller er utformet for å tillate damp å strømme til et parti av distiller hvor dampen avkjøles og vendte tilbake til en væske.

Tips og advarsler

  • Hold litt rug deig hendig å plugge eventuelle lekkasjer som du oppdager. Steam vil komme ut av sprekker eller andre åpninger i Distiller.
  • Vær forsiktig når du bruker brenneren. Unngå å brenne deg.