Digidexo.com

Hvordan stoppe en Ringing Ear

Tinnitus er en uregelmessig støy i øret. Millioner av mennesker over hele verden opplever dette symptomet. Tinnitus kan være i det ene øret eller begge ørene. De vanligste typer tinnitus inkluderer ringing, høy pitched hvesende, skrikende og kvitrer. Tinnitus er ikke en sykdom, men et symptom som følge av ulike årsaker, blant annet store mengder voks oppbygging, traumer, fremmedlegemer, allergier og høye lyder. Høreapparatet er en av de mest følsomme og skjøre mekanismer i kroppen din. Det er en del av nervesystemet som kan påvirke den generelle helsen til kroppen din. Ved å ansette alle metodene nedenfor, kan du trygt og effektivt stoppe ringing i ørene.

Hvordan stoppe en Ringing Ear

•  Unngå mat høy i salt, sukker og mettet fett. Disse typer matvarer kan forverre tinnitus. Også holde seg borte fra te, kaffe og alkoholholdige drikkevarer, siden de kan senke blodtrykket, noe som kan føre til tinnitus. I tillegg spiser rikelig med frisk frukt og grønnsaker hver dag for å hjelpe forbedre blodsirkulasjonen, som til slutt vil stoppe ørene fra ringing.

Sjekk ørene dine for overdreven ørevoks oppbygging. Dreven ørevoks kan begrense øregangen og forårsake tinnitus. Hvis du føler at du har en høy andel av ørevoks, bør du kontakte lege og få ham ta en titt. Ikke kjøp over-the-counter ørevoks fjerning kits før konsultere lege. Disse pakkene er ikke effektive i å fjerne hele tykk ørevoks bygge opp, og øret voks kan kreve fjerning med en medisinsk instrument.

En annen viktig årsak til tinnitus er å være rundt eller arbeider rundt høye lyder. Motorsykler, høyt konserter og veibygging kan utløse øresus og også føre til tap av hørsel. Kjøp og bruk ørepropper for å beskytte hørselen din i et svært høyt miljø. Unngå høye lyder vil redusere ringing i ørene.

Senk blodtrykket hvis du er diagnostisert med hypertensjon. Høyt blodtrykk er en vanlig medisinsk tilstand som kan forårsake tinnitus. Ta kontakt med din lege og få ham foreskrive medisiner som kan senke blodtrykket. Når blodtrykket er stabilisert, vil ringing i ørene stoppe.

Snakk med legen din dersom du tar medisiner. Legemidler som aspirin, ibuprofen og p-piller kan føre til øresus. Hvis øret-ringing blir uutholdelig mens du tar de medisiner, snakk med legen din umiddelbart. Han kan forskrive alternative medikamenter som ikke forårsaker tinnitus symptomer.

Hint

  • Spør legen din før du prøver å fjerne eventuelle ørevoks bygge opp eller hvis du har tenkt på å prøve en alternativ behandling.