Digidexo.com

Høreapparater & BarnEt høreapparat er en enhet som er montert på øret og hjelper forsterke lyd i dem som har opplevd permanent hørselstap. Høreapparat kan hjelpe barn som har visse typer hørselstap leve et mer normalt liv. De kommer i en rekke former, farger og stiler. Hvis en lege og foreldre anser det hensiktsmessig, hørselshemmede barn i alle aldre kan ha nytte av høreapparat bruk.

Hørselstap Symptomer

Hørselstap kan være vanskelig å oppdage, spesielt hos små barn. Ifølge American Academy of Øre, kan et spedbarn har hørselstap hvis han ikke skremme på høye lyder, snu hodet mot lyden av stemmen din eller imitere lyder etter 12 måneder. Andre symptomer hos barn kan være mangel på bevissthet om miljølyder, mangel på tale og språkutvikling for å matche andre barn på hans alder, og en manglende evne til å lokalisere kilden til en lyd. Barn i skolealder med nedsatt hørsel kan bli frustrert med skolen, synes som om de ikke betaler oppmerksomhet eller være altfor sliten på slutten av dagen, ifølge American Speech-Language-Hearing Association. Noen ganger foreldre ikke finne ut om deres barns hørselstap til hun har gjennomgått en formell høring test. En helsepersonell som spesialiserer seg på ører og hørsel, for eksempel en otolaryngologist eller audiograf, kan finne det beste behandlingstilbud for barnet ditt.

Høreapparat typer

Det finnes en rekke høreapparat typer, i henhold til Barnas Hospital of Philadelphia. Velge den beste høreapparat for barnet ditt bør være basert på faktorer som fysiske begrensninger og personlige preferanser.
Bak-øret høreapparater har en sak slitt bak øret som er koblet til en ørepropp slitt inne i øret. Denne type høreapparat er mest anbefalt for barn.
I-øret høreapparater er små, harde høreapparater som er slitt på innsiden av ytre øret. Disse kan være vanskeligere å justere og er vanligvis ikke anbefalt for barn som fortsatt vokser.
Canal hjelpemidler er montert i øregangen, noe som gjør dem vanskelige å justere. Denne typen høreapparat er sjelden anbefales for barn.
Mekanisk hørselstap oppstår når lyden ikke er riktig utført gjennom øret. Det kan være forårsaket av en infeksjon, påvirket ørevoks, eller annen tilstand, og er vanligvis korrigeres gjennom en medisinsk eller kirurgisk prosedyre. Bone conduction høreapparater kan brukes av folk som har mekanisk hørselstap så vel som for de som har øret kanalene kan ikke støtte et høreapparat.
Sensorinevralt hørselstap anses permanent hørselstap og oppstår når det er skade på det indre øret eller på nervene som går fra øret til hjernen. Cochlea implantat kan opereres inn i de som har alvorlig sensorinevralt hørselstap; de fungerer ved å stimulere hørselsnerven direkte. De kan brukes av barn.

Mange andre hørsels behandling alternativer er tilgjengelige for barn med varierende grad av hørselstap.

Høreapparat Care

Ifølge Barnas Hospital of Philadelphia, bør høreapparater holdes vekk fra kjæledyr, vann og varme. Du bør være sikker på å bytte batteri i barnets høreapparat ofte. Unngå bruk av hårpleieprodukter mens høreapparatet er på plass.

Virker det?

Mange hørselshemmede barn kan ikke kommunisere nøyaktig hvor godt deres høreapparat fungerer, eller om det fungerer i det hele tatt. Pediatric audiografer kan utføre tester ved hjelp av en sonde med en liten mikrofon som er satt sammen med høreapparatet for å måle lyden forsterkes av høreapparatet. Noen eksperter anbefaler også at foreldre nøye se barn som har blitt introdusert til et nytt høreapparat og spille inn sine reaksjoner på nye lyder og situasjoner.

Andre hensyn

Når du kjøper en høreapparat for barnet ditt, kan det være lurt å vurdere følgende faktorer, som anbefalt av Barnas Hospital of Philadelphia:
-kostnad
-Warranty
-lig Av fjerning
-lig Av justering og batteribytte
-Kan Barnet prøve hjelpemiddel for en periode før kjøp av det?
-Er Dette høreapparat den beste match for mitt barns tilstand?