Digidexo.com

Hvordan bli kvitt overdreven magen gass

Magen gass er en felles klage, og mange faktorer bidrar til det. Uavhengig av om en tilstand som irritabel tarm syndrom, eller matvalg, bidra til overmål magen gass, finnes det måter å bekjempe oppblåsthet, kramper, oppblåsthet og raping. Heldigvis kan du lette gass og bli kvitt ubehagelige symptomer.

Hvordan bli kvitt overdreven magen gass

•  Kjenn dine triggere. Pinpoint mat som produserer magen gass ved å holde en food journal eller dagbok. Skriv ned dine måltider og notat symptomer som utvikler seg kort tid etter å ha spist, slik at du kan identifisere dine triggere og unngå disse matvarene. Felles gassproduserende matvarer inneholder salat, blomkål, kål, bønner og rødt kjøtt.

Hold deg unna kullsyreholdige drikker som brus for å redusere oppblåsthet. Begrens forbruket for å hindre overflødig gass og smerte.

Sjekk din meieri inntak. Meieriprodukter som melk, yoghurt og iskrem kan bringe på gass. Redusere forbruket for å stoppe symptomene, eller eksperimentere med en fordøyelseskanal enzym tablett for å hjelpe deg å fordøye sukker i laktose og hindre gass.

Bli kvitt forstoppelse. Administrer magen gass ved å øke hyppigheten av avføring. Ta en fiber supplement for å myke opp og regulere avføring. Kosttilskudd er tilgjengelig i kapsler, væsker og pulver.

Tren regelmessig. Sett av tid til fysisk aktivitet for å fremme en sunn fordøyelseskanal og avlaste magen gass. Tretti minutters daglig trening er tilstrekkelig for å fremme intestinal bevegelse og redusere oppblåsthet.

6. Spis sakte. Praksis med å spise og tygger langsomt for å redusere mengden av luft som kommer inn i magen. Luft i magesekken kan utløse smertefulle magen gass.

Unn gass med medisinering. For en rask gass rette, ta en over-the-counter middel for å redusere kramper og oppblåsthet.

Hint

  • Røyke sigaretter og ofte ved hjelp av sugerør kan forårsake vedvarende magegass.