Digidexo.com

Matvarer for å redusere fett

Matvarer for å redusere fett


Den beste maten for å redusere fett er matvarer som ikke forårsaker en rask økning i blodsukkeret og som har kjemiske egenskaper for å få fart på stoffskiftet. Matvarer som er lav glykemisk indeks matvarer øke fordelene ved trening ved å hjelpe kroppen forbrenne mer fett. Noen eksempler på lav glykemisk mat inkluderer yoghurt, epler og skummet melk. Spise høy-fiber og andre matvarer som hjelper deg å føle deg mett også redusere kroppsfett.

Egg

Forskere fra University of Connecticut og Saint Louis University alle funnet forbruker egg kan være et kraftig verktøy for å redusere kroppsfett. Kosten som spiste egg i stedet for bagels mistet 65 prosent mer vekt i University of Connecticut studien. Spise egg kontrollerer kaloriinntaket resten av dagen fordi de mette sult.

Grapefruktjuice og Citrus

Sitrusfrukter er lav i kalorier og likevel høy i kalium og fettforbrennende enzymer. Sitrusfrukter inneholder også vitamin C, som hjelper forbrenne fett. For best resultat, skyte for 500 mg vitamin C per dag. Kjent for "grapefrukt diett", grapefrukt sies å ha kjemiske egenskaper som reduserer insulin. Prøv å spise hele sitrusfrukt stedet for saften.

Kanel, krydder

Brukes av diabetikere, hindrer kanel en topp i blodsukkeret som kan føre til at kroppen til å lagre fett. En naturlig søtningsmiddel, er kanel en fin erstatning for sukker og fett. Krydder generelt kan bidra til å redusere fett i kroppen. Jalapenos, chili og andre paprika inneholder capsaicin, som gir raskere stoffskifte. Brenn mer fett ved å spise krydret mat.

Nøtter

Selv om nøtter inneholder fett, de også hjelpe kroppen å forbrenne fett. Nøtter inneholder fiber, proteiner og sunt fett. Spre peanøttsmør eller mandelsmør på skiver av epler, som er en annen god mat for å redusere fett. Pistasjenøtter og nøtter som må avskallede forsinkelse hastigheten som du spiser. Pistasjenøtter også tregere økning i blodsukkernivået.

Lean Protein, Dairy

Magre proteinkilder og magre meieriprodukter hjelpe brenne fett. Reker, kylling, kalkun, gress matet biff, tofu, yoghurt, svinekjøtt, fisk og cottage cheese er alle gode magre proteiner som øker hastigheten på stoffskiftet. Protein bevarer muskel og fortauskanter appetitten. Den kalsium i meieriprodukter er også viktig for å redusere fett. Mangel på tilstrekkelig kalsium kan utløse frigjøring av et hormon som gjør at du lagrer fett.