Digidexo.com

Hjemmelaget Colon Cleanser Drink

Kolon renset er ofte brukt til å forbedre fordøyelsen, flush fecal buildup, letthet bloat, forbedre absorpsjon av mineraler fra mat og lindre forstoppelse. Dersom tykktarmen ikke er renset for giftstoffer, kan det bli overveldet og blir offer for ulike sykdommer og infeksjoner, ifølge ColonCleaningProducts.com. Det er flere drinker du kan gjøre i personvernet ditt eget hjem for å rense tykktarmen uten sterke kjemikalier. Husk å holde deg hydrert som du renser din kolon, drikke mye vann og ta en multivitamin daglig for å erstatte noen næringsstoffer du kan fordrive under rens.

Vegetabilsk Juice Cleanser

Grønnsaker er en naturlig måte å reparere og rense kolon vev. Grønnsaker inneholder store mengder fiber, at når kombinert med vann, sveller og reise gjennom tarmen. Som fiber reiser, plukker den opp intestinal giftstoffer og og bærer dem ut av kroppen. Dette grønnsak oppskrift er beroligende, healing, rensing og nærende. Det anbefales at du kjøpe ferske grønnsaker og juice dem selv, hvis mulig, for optimal friskhet. Juice og bland sammen 6 oz. selleri juice, 1 oz. wheatgrass juice, 1 oz. spinat juice, 1 oz. kål juice og 1 oz. persille eller alfalfaspirer. Du kan drikke denne juicen flere ganger om dagen, for så lenge som nødvendig.

Fruit Juice Cleanser

Du kan lage en intens kolon cleanser ved å blande sammen 2 ss. linfrø, ½ banan, ½ moden papaya, 2 ss. hvete eller bygg gress pulver, 2 ss. acidophilus og 1 til 2 kopper rent vann, i henhold til den alternative nettsiden helse, ProfessorsHouse.com.

Acidophilus er laget av levende og aktive kulturer, den samme som finnes i vanlig yoghurt. De gode bakteriene som finnes i acidophilus bekjemper dårlige bakterier i tykktarmen ved å regulere inkonsekvenser og kjemper overvekst av gjær og giftstoffer. Det kan finnes i helsekostbutikker, og bør være nedkjølt etter åpning. Dette kolon cleanser drikke kan tas to ganger om dagen for så lenge som nødvendig.

Raisin Drink

Du kan lage en høy-fiber drink ved å ta omtrent 200 mg av hvite Sultana rosiner, Senna og rose hofter ekstrakt. Du finner disse ekstrakter på de fleste helsekostbutikker. Damp de hvite Sultana rosiner i 1 liter vann. Gjenta prosessen med Senna. Sette mot både væsker i 30 minutter, deretter filtrere dem. Bland begge væsker i en 2,5 liters flaske, og legge rose hofter trekke inn i en flaske. Tilsett kokende vann for å fylle flasken, og la avkjøle. Hold blandingen på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Å rense tykktarmen, drikke 100 ml av blandingen daglig i 16 dager, ifølge helse nettstedet, ColonCleaningProducts.com.