Digidexo.com

Medisinering Behandling for Pain Fra kolitt

Kolitt er en kronisk fordøyelsessykdom der tykktarmen blir betent. Opplever intensiv smerte er et vanlig symptom på kolitt, men heldigvis denne smerten er mulig å behandle ..

Typer

Leger anbefaler å bruke Tylenol (paracetamol) for behandling av magesmerter forbundet med kolitt. Men medisiner anbefales ikke for kolitt smerter inkluderer naproxen og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), da disse medikamentene kan føre til økt inflammasjon og forverring av kolitt symptomer (Se referanse 3). Betennelsesdempende medisiner, immunsystem dempere, antibiotika, avføringsmidler og / eller jerntilskudd kan ha den ekstra fordelen av smertelindring når de brukes under behandling av kolitt (se referanse 1).

Funksjon

Medikamenter for behandling av kolitt, smerte funksjon ved å redusere betennelse i tykktarmen. Den eksakte mekanismen for å redusere betennelse varierer mellom medisiner.

Betraktninger

Medisiner alene kan ikke effektivt behandle kolitt. Kosttilskudd endringer, som for eksempel å begrense melkeprodukter, økt fiberinntak, spise mindre måltider og unngå matvarer som forverre symptomer kan redusere alvorlighetsgraden av smerte (se referanse 1).

Bivirkninger

Bivirkninger av kolitt medisiner variere basert på den type medisiner som brukes. I immunsystemet dempende midler kan øke risikoen for smittsom sykdom og skade på nyrene, leveren og andre organer i kroppen. Mens anti-inflammatoriske legemidler som kortikosteroider kan føre til vektøkning og høyt blodtrykk. Paracetamol kan gi leverskader, og avføringsmidler kan føre til alvorlig dehydrering (se referanse 1 & 2).

Nikotinplaster

Nikotinplaster ser ut til å redusere alvorlighetsgraden av smerte for en kort varighet i personer med kolitt (se referanse 1). Den eksakte årsaken til denne effekten er ukjent og bruker tobakksprodukter er ikke oppmuntret som en behandling for kolitt smerte.