Digidexo.com

Hvordan Test for et Mold infeksjon i lungene

Hvis du har søkt etter informasjon om svart mold eller giftig mold, har du mest sannsynlig funnet all slags informasjon som forteller deg det kan være dødelig. Ifølge Johns Hopkins Medical Center, er formen ikke mer enn en irriterende i en frisk person. Bare de med lengre eksponering eller et svakt immunsystem er i faresonen for alvorlige reaksjoner og død. Hvis du faller inn i en av disse kategoriene kan det være verdt å bruke tid for å teste for en mold infeksjon i lungene.

Hvordan Test for et Mold infeksjon i lungene

Finn nettstedet i Resources som tilbyr en pustekapasitet test. Så gå til nettsiden og ta testen. Hvis kapasiteten er lavere enn normalt, bør du vurdere å ringe legen din for å sette opp en avtale for å få lungene sjekket for en mold infeksjon.

Ring din lokale lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. En allmennlege kan utføre enkle tester for eksempel en prikk, for å se om huden din inneholder en mold allergen. Hvis det er en reaksjon, varsler denne legen at du har vært utsatt for muggsopp.

Ring en allergolog eller en smittsom sykdom lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. Allergolog vil ha kunnskap om behandling av pasienter med mold allergi. Den smittsomme sykdommen lege vil ha kunnskap om behandling av mugg infeksjoner.

Ring en lunge lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. Lunge leger er lungemedisin og er kjent med alle typer lungeinfeksjoner.

Hint

  • FDA har ikke godkjent noen form for hjemme testing for mugg infeksjoner av noe slag. Den eneste sikre måten å finne ut om lungene blir infisert med mold vil være å se en lege.
  • Sjekk din forsikring før du setter opp en avtale med en spesialist.
  • Aldri selv-diagnostisere eller selv godbit; se en lege.
  • Se en lege hvis du tror at din lungeinfeksjon har blitt verre eller er i ferd med å bli verre.