Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Sacred Heart Diet

Hvordan å miste vekt Med Sacred Heart Diet


The Sacred Heart kosthold ble visstnok startet med et hjertekirurg ved Sacred Heart Hospital i Canada, selv om den faktiske opprinnelse er ukjent. The Sacred Heart Diet er en intens, 7-dagers vekttap plan, som kan potensielt hjelpe deg å miste 10 til 17 pounds. Denne dietten er ikke trygt på lang sikt, og sunne spise-og mosjonsvaner må opprettholdes etterpå for å unngå å få vekten tilbake.

Hvordan å miste vekt Med Sacred Heart Diet

•  Bland suppe miks og grønnsaker i en stor pott å lage suppe. Kok i 10 minutter. Reduser varmen og la det småkoke til grønnsakene er møre nok for din smak. Dette er suppe du vil spise hele uken, så sørg for å krydre det til deg fornøyd. Pepper, persille eller Worcestershire saus kan legges for smakstilsetning.

Spis bare suppe og frukt på dag én av Sacred Heart Diet. Bare bananer er forbudt på dette stadiet på grunn av deres høyt sukkerinnhold. Du kan spise så mye suppe og frukt som du vil. Pass på å holde pleny hendig for når du har de oppfordrer til snack. Drikk vann, te, usøtet juice eller kaffe.

Spis grønnsaker og suppe på dag to av Sacred Heart kosthold. Grønnsaker kan være rå, kokt, dampet eller hermetisert. På denne dagen, fjerne all frukt fra kostholdet ditt. Til middag kan du unne deg en bakt potet, og med legge litt smør til det. Drikk vann, te, usøtet juice eller kaffe.

Legg frukt til kosthold, og spiser grønnsaker sammen med suppen. Det er imidlertid ingen bakt potet tillates på dag tre. Drikk vann, te, usøtet juice eller kaffe.

Legg bananer og skummet melk til din daglige diett av suppe.The dietten krever minst 3 bananer på denne fjerde dagen av Sacred Heart kosthold. Selv om bananer er høy i karbohydrater og kalorier, vil kroppen din trenger dem i dag. Bananer er også høy i kalium som kroppen din trenger på denne dagen også. Proteinet i melk vil bidra til å minske eventuelle cravings for søtsaker og usunn mat.

Grill noen biff på dag fem. Å spise opp til 20 gram biff er anbefalt på denne dagen. Føl deg fri til å spise tomat er i løpet av dagen også, opptil seks tomater kan inntas på dag fem.

•  Spis all biff og grønne grønnsaker du vil ha på dag seks. Sørg for å fortsatt ha suppen minst en gang denne dagen, selv om du kan ha det så ofte du vil.

Legg brun ris til måltidene på dagen syv av denne dietten. Brun ris, grønnsaker og suppe er alt som er tillatt på denne siste dagen av dietten. På slutten av denne dagen, vil du ha mistet 10 til 17 pounds.

Hint

  • Legg trening til din daglige rutine for å hjelpe i vekttap programmet.
  • Hold sunne matvaner etter avslutning av kosthold for å unngå å få vekten tilbake.
  • Ikke prøv denne dietten i mer enn 7 dager.
  • Ikke gjenta denne dietten mer enn en gang i måneden.
  • Sjekk med legen din før du prøver denne dietten hvis du har noen bekymringer eller helsemessige problemer.