Digidexo.com

Hvordan trene uten å trene

Hvordan trene uten å trene


Du trenger ikke å bruke hundrevis av kroner på en gym medlemskap for å få sunnere. Bare å endre noen vaner vil få deg på veien til en sunnere sprekere kropp. Her er noen enkle ideer for å komme i gang.

Hvordan trene uten å trene

Lek med barna dine.
Virker enkelt nok, men når er siste gang du har virkelig spilt?
Videospill teller ikke. Gå til lekeplassen med barna og leke Catch Me If You Can. Løp opp trappene til lysbilde, har et løp, spille et spill.

Park.
Parker bilen ved enden av parkeringsplassen eller garasje, ikke bare vil bilen bli i bedre form, men det vil du. Gå til så mange ærend som du kan mens du forlater bilen parkert i ett sted. Hvis du må bære en veske eller en liten pakke enda bedre.

heiser.
Vi har hørt ta trappene gjør for en bedre kropp, men de fleste av oss aldri gjøre. Heisen kan være raskere, men du går glipp av noen gode cardio uten noensinne stepping foten i et treningsstudio. Hvis du er ny til å trene start med bare én eller to trapper.

Dans vekk skitt.
Sett på noe peppy musikk og dans rundt i huset mens du er feiende, støvsuging, støvtørking. Naboene vil aldri se og du får deg en god aerob trening.

Et kjøpesenter gange.
Inviter en venn til kjøpesenter for noen chatting og turgåing. Mens fange opp på den siste, vil du ikke engang merke til at du faktisk trener. Bare tjue til tretti minutter av arm svingende rusler er en fin måte å gå ned i vekt og få en sterkere kropp. Etter turen kan du ha et hjerte sunn lunsj i mat domstol.

Det er mange enkle ting du kan gjøre for å få kroppen i bevegelse, dette er bare en start. Hvis du virkelig tenker over det er jeg sikker på at du kunne komme opp med nok av dine egne gode ideer. Ha det gøy.

Hint

  • Sørg for at du er frisk nok for excersie.