Digidexo.com

Naturlig rette for Cushings sykdom

Cushings sykdom fører til at hypofysen til å frigjøre for mye adrenokortikotropt hormon, ifølge US Library of Medicine. Denne sykdommen forekommer når det er en svulst på hypofysen, som er plassert i bunnen av hjernen. Symptomer på Cushings sykdom kan inkludere akne, ekstra fett på baksiden av halsen, lett blåmerker, økning i vannlating, uforklarlige strekkmerker på magen og svakhet. Tradisjonelle behandlinger fokus på kirurgisk fjerning av tumor og strålebehandling, men naturpreparater kan også gi fordel.

Kosttilskudd endringer

Broccoli, som inneholder sulforaphane og indol-30-carbion, kan ha anti-kreft egenskaper, ifølge American Cancer Society. Disse egenskapene er antatt å beskytte mot fremtidige svulster og kan også drepe kreftceller.

Shiitake sopp, som er innfødt til Asia, kan også ha anti-tumor fordeler, ifølge American Cancer Society. Sopp inneholder forbindelsen lentinan, som antas å bremse og stoppe tumorvekst. Disse soppene kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, eller kan finnes i supplement form.

Akupressur

Akupressur er en type kroppsarbeid som reduserer symptomene ved å massere trykkpunkter på kroppen. I motsetning til sin søster terapi, akupunktur, ikke denne metoden ikke bruke nåler, med fokus i stedet på "akupunkturpunkter" i kroppen. Karosseriet, som for eksempel massasje, kan også lindre symptomer assosiert med Cushings sykdom.

Herbal rettsmidler

Lakris rot er en gammel kinesisk rettsmiddel som kan forstyrre tumordannelse, ifølge American Cancer Society. Dette tillegget inneholder licocoumarone og glabridin, som kan stoppe veksten av kreft massene.

Kosttilskudd som ginseng og linfrø kan også ha lignende fordeler. Før du tar noen supplement, men sørg for å snakke med legen din. Kosttilskudd har potensial til å forstyrre reseptbelagte medisiner og strålebehandlinger.

Når skal ringe en lege

Ifølge US Library of Medicine, kan denne tilstanden sette deg høyere risiko for helsemessige komplikasjoner. Hvis du opplever episoder av psykose, ryggsmerter eller begynne å sprekke lett, ta kontakt med din medisinske leverandøren umiddelbart.