Digidexo.com

Problemer med skjelettsystemet

Problemer med skjelettsystemet


De problemer som kan oppstå i skjelettsystemet kan omfatte sykdom, skader, infeksjoner, fattig diett eller genetikk (som i tilfelle av osteoporose og Paget 's sykdom). Effektene av å ha problemer med skjelettsystemet kan variere fra svekket bevegelse til alvorlig smerte (eller begge samtidig), som i tilfelle av en forskyvning eller en pause.

Identifikasjon

Skjelettsystemet problemer kan omfatte kreft, pauser, dårlig ernæring, forvridning, sykdom og lidelser.

Effekter

Effektene av disse forholdene kan være smerte, for eksempel med en pause, kreft eller forvridning, eller problemer med å flytte, for eksempel med bekkenet og hoftebeinet lidelser.

Sykdomstyper

Det er fire typer av bensykdommer som kan påvirke skjelettsystemet, inkludert osteoporose og Pagefs sykdom, som begge svekke bein, osteogenesis imperfecta, som gjør bein sprø, og osteomyelitt, som er forårsaket av en bakteriell, virus eller soppinfeksjon i bein.

Disorder Typer

Benlidelser som kan påvirke skjelettsystemet omfatter avaskulær nekrose, som oppstår når blodtilførselen til benet har opphørt på en eller annen måte og forårsaket benet for å dø, og kollaps, og fibrøst dysplasi, noe som fører til benet misdannelse, ujevn benvekst og benskjørhet .

Ernæringsproblemer

Dårlig ernæring er en annen kilde til problemer for skjelettsystemet, da det kan føre til slitasjegikt, som forårsaker betennelse og forkalkning i leddene. Det kan også øke risikoen for osteoporose senere i livet, ifølge Monash Residential Services.