Digidexo.com

Effektiv produktet til Fade Alder flekker i ansiktet

Alder flekker kan være en pinlig del av å bli eldre, særlig hvis de dukker opp i ansiktet. Det finnes en rekke forskjellige måter å effektivt behandle og redusere synligheten av disse ansikts blemishes trygt, ved hjelp av naturlige produkter som kan finnes lokalt eller ved å kjøpe dyrere produkter som er spesielt utviklet for å fjerne pigmentflekker.

Produkter for kjøpet

Peeling kremer brukes for en rekke hudproblemer som akne og fjerning av arr forårsaket av føflekker eller pigmentflekker. Disse kremene har vanligvis en blanding av hydroxy syrer og andre mineraler som vil bidra til å redusere de fysiske symptomer forårsaket av alder flekker. Fordi disse kjemikaliene kan også irritere huden din og få det berørte området for å reagere negativt, er det viktig å konsultere en hudlege før du bruker disse produktene. Din hudlege kan også tilby en rekke alternativer til disse ferdigprodukter inkludert kjemisk peeling, Microdermabrasion og foto-foryngelse behandlinger. Disse prosedyrene kan være dyrt, men håndteres av fagfolk som kan avgjøre hvilket produkt som er egnet til hvert enkelt tilfelle.

Matvarer

Det er nok av lett tilgjengelige matvarer som har helbredende egenskaper når påføres huden.

Buttermilk kan dytter på de berørte områdene med en bomullspinne eller en Q-tip. Buttermilk inneholder melkesyre, blant andre nyttige mineraler, og har vært brukt i mange år som en hjemmelaget skjønnhet produkt. Sur melk kan også påføres hud problemer for lignende resultater.

Kikerter, eller kikerter, kan brukes til å lage en eksfolierende lime. Ta en boks med kikerter og bland i ca 1/3 kopp vann og forsiktig smøre det på ansiktet ditt. La pastaen tørke før du fjerner.

Sitrusfrukter, som sitroner og appelsiner, kan også være Juiced og brukes på huden. Kombinasjonen av naturlig vitamin C og surhetsgrad er gunstig for hudforyngelse. Ved bruk av sterkere sitrusfrukter som sitroner eller lime, er det viktig å vente til juice har tørket før eksponering til solen som den sure juice vil gjøre huden mer følsom for solens UV-stråler.

Urtemedisiner

Aloe vera er en effektiv, beroligende plante som kan bli "melket" eller kan kjøpes i gel form for å gi avlastning for ulike hudsykdommer. Bruk aloe vera krem ​​to ganger om dagen i en måned å begynne å merke resultater.

Løvetann kan høstes eller kjøpt og sevjen som vises når du bryter stammen er gunstig for huden. Gni sap på det berørte området to til tre ganger om dagen for best resultat.

Castor olje er også effektiv på å fjerne ansikts arr hvis gnidd på huden en gang om morgenen og en gang om kvelden.

Pepperrot root kan bli revet og lagt til en blanding av en halv teskje hver av eddik og sitronsaft og tre dråper rosmarin olje for å lage en annen hjemmelaget eksfolierende krem ​​som vil fungere som en ansiktsskrubb.

Bruk av produkter

Ingrediensene og prosedyrer som er nevnt ovenfor bør brukes individuelt og bør ikke kombineres, da de kan føre til at huden til negativt reagere under stress av så mange ulike aktive ingredienser. Når du starter behandling med noen av disse produktene, tillate minst en måned etter bruk før de forventer å se resultater. Hvis et produkt er fortsatt ikke å gi positive resultater etter en måned eller mer, bytte produkter.