Digidexo.com

En spise plan for langsom metabolisme

Metabolisme er et begrep som brukes for å beskrive hvordan vår kroppens indre funksjonene fungerer. Det inkluderer inntak og komplekst sammensatte Analyse (spising), frigjøring av energi (kalorier brent), og genererer kroppslig avfall. Grunnleggende metabolic rate (BMR) utgjør 70 prosent av kroppen vår metabolisme. Det er frekvensen av caloric brenne som våre kropper utføre grunnleggende funksjoner som pust, holde hjertet slo, og opprettholde kroppstemperaturen. Vår BMR synker naturlig med alderen; Imidlertid kan gode matvaner øke denne satsen.

Spise tips

Bytte fra å spise tre store måltider til fem eller seks små måltider hver dag. Dette bidrar til å opprettholde en jevn forbrenning og holder deg mett for å unngå overspising. Spis en høy-protein frokost innen 45 minutter etter oppvåkningen. Hoppe over frokost fører til at våre organer for å ikke brenne kalorier. Protein øker forbrenningen og bidrar til å bygge muskelvev, noe som øker vår BMR. Noen gode kilder til protein er egg, kylling og fisk. Innlemme komplekse karbohydrater i kosten. Denne maten gruppen omfatter hele korn, bønner, grønnsaker og frukt. Disse matvarene er rike på fiber som hjelpemidler i å regulere stoffskiftet. Inntar omega-3 fettsyrer daglig bidrar til å øke kroppens stoffskifte betydelig.

Koffein er et nervesystem stimulant som kan øke metabolismen med 12 prosent. Grønn te er spesielt effektivt i denne henseende. Forbindelser i grønn te kalles catechin polyfenoler synes å påvirke hastigheten som kalorier blir brent. Matvarer som er rike på jern - inkludert spinat, magert kjøtt og bønner - er viktig for å gi muskler med oksygen for å forbrenne fett. Konsumere mer kalsium gjennom meieriprodukter som fettfri melk og yoghurt. Kalsium-mangel er en annen komponent i langsom metabolisme. Vann spiller en stor rolle i effektivt å øke metabolismen. Drikker minst 48 oz. om dagen kan øke din grunnleggende metabolic rate.

Treningstips

Gjør 30 til 45 minutter med kardiovaskulær trening (turgåing, sykling eller aerobic) i morgen kan få stoffskiftet i gang. Disse aktivitetene er medvirkende til kroppens daglige kaloribrennende evner. Innlemming vekt-trening hjelpemidler i å bygge muskelmasse effektivt kan brenne flere kalorier. Metabolisme er økt i løpet av vekttrening, forårsaker kalorier for å fortsette å brenne opptil to timer etter treningen. Belønningen for din innsats vil være synlig innen tre måneder starter en øvelse rutine

Matvarer for å unngå

Daglig inntak av dyr, trans-og mettet fett enormt bremser metabolic rate. Forbruker sukkerholdige matvarer som inneholder disse fett fører til at våre organer for å konvertere dem til lagret kroppsfett. Hoppe over måltider tvinger kroppen til å bremse metabolisme og lagre overflødige kalorier. Å drikke alkohol fører deg til å forbrenne fett på en mye langsommere. Din metabolic rate reduseres med opptil 73 prosent etter inntak av alkohol.