Digidexo.com

Botemidler for mageproblemer

Botemidler for mageproblemer


Enten du får dem fra stress, en halvsteikt kyllingbryst eller en sykdom, mageproblemer er ikke noe gøy. Og når du er i smerte eller følelsen kvalm, du bare ønsker å føle seg bra fort. Disse botemidler for mageproblemer kan hjelpe deg å gjøre akkurat det.

Peppermynte

Peppermynte te er en ofte anbefales kur for dårlig. Det beroliger magen muskler og bidrar til at maten beveger seg gjennom magen raskere. Blanding peppermynte og karve olje, kan te redusere intestinal kramper assosiert med irritabel tarm syndrom. Bare ikke drikk peppermynte te hvis du lider med gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller en hiatal brokk. Som te slapper esophageal sphincter, magen syrer gå opp i spiserøret. Det er ikke noe du ønsker hvis du har GERD.

Ginger

Finne ut at du er gravid kan være en gledelig anledning. Dessverre er denne gleden ofte strødd med anfall av kvalme og oppkast --- en tilstand som kalles morgenkvalme. Det er der en flekk av ingefær te kommer i hendig. Ginger arbeider for å kurere mageproblemer inkludert reisesyke, kjemoterapi-indusert kvalme og kvalme etter operasjonen. Hvis du tar en blodfortynnende medikament, må du snakke med legen din før du begynner å bruke ingefær.

Fiber

Du sitter der og vente, og vente og vente --- men ingenting skjer. Du er forstoppet. Det kan skje når du endrer kostholdet ditt, ta jerntilskudd eller selv om du er følelsesmessig stresset. Graviditet og diabetes kan også føre til det. Kuren for denne magen problemet er å fylle magen med høy-fiber matvarer. Få flere epler, appelsiner og selvfølgelig svisker i kostholdet ditt. Brokkoli, spinat og havregryn kan også hjelpe. Men ikke bli dehydrert mens du gjør det. Drikk rikelig med væske for å skylle ned high-fiber matvarer.

Syrenøytraliserende

Antacida er en bærebjelke kur for smerter forbundet med gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Når du har GERD, syre i magen stiger opp i spiserøret. Antacida bidra til å nøytralisere syren i magen, og er tilgjengelig uten resept. Merker laget magnesiumsalter kan føre til diaré, mens de som er laget av aluminium kan forårsake forstoppelse. For å balansere ut dette, velg en som har både magnesium salter og aluminium.

L. Acidophilus

Lactobacillus acidophilus er en vennlige bakterier som produserer laktase. Laktase bryter ned laktose, sukker i melk. Hvis du er laktoseintolerante, ikke kroppen din produserer ikke laktase. Og det er at mangel på laktase som fører til at du har oppblåsthet og gass hvis du drikker melk. Innlemming L. acidophilus beriket melk og yoghurt i kostholdet ditt kan hjelpe deg å kurere dette mage problem. Nedkjølt delen av din lokale helsekost butikk kan inneholde L. acidophilus kosttilskudd.