Digidexo.com

Vegetabilsk Juicing Vs. Blending

Vegetabilsk Juicing Vs.  Blending


Som juicing blir mer populært, mange er usikker på om en dyr juicer kan gjøre mer enn en blender. Mens vegetabilske smoothies er et flott tillegg til ethvert sunt kosthold, tilbyr vegetabilsk juicing ulike fordeler.

Sammenligning

Lage juice og miksing er ikke det samme. Blending grønnsaker bryter ned maten, men holder alle komponentene intakt. En juicer skiller saften fra fiberen av vegetabilske. Saften er hva inneholder alle vitaminer, enzymer og viktige næringsstoffer.

Blending Fordeler

Fiber er en viktig del av enhver diett, og vegetabilsk fiber er spesielt sunt. Blending grønnsaker tillater deg å fordøye at fiber raskere og enklere, noe som gjør at kroppen kan absorbere mer vitaminer og næringsstoffer.

Juicing Fordeler

Enkelt sagt, juicing gjør det mulig å innta mer vitaminer og næringsstoffer enn å spise eller blande grønnsaker. Enten tygges eller blandet, har vegetabilske fortsatt fiber, som kroppen bruker opp energi til å behandle. Juice passerer gjennom kroppen raskt. I tillegg, mens du kan være i stand til å spise eller blande fire gulrøtter, kan du enkelt drikke 12 gulrøtter igjen av juice. Det betyr at kroppen får tre ganger mer næringsstoffer og vitaminer fra juicing.

Spekulasjoner

The Longevity Institute (se ref 1) rapporterer at avlingene i dag har mistet et gjennomsnitt på 39,37% av kalkinnholdet mellom 1963 og 1998 på grunn av endringer i jordbruket og til jord uttømming, våre grønnsaker ikke lenger har høy vitamin nivå de pleide å . Juicing er en utmerket måte å øke mengden av vegetabilske porsjoner du spiser en dag uten inntak av for mye fiber.

Expert Insight

Ifølge Stanford Cancer Center (se ref 2), "en kopp gulrot eller selleri juice gir de fleste av de samme næringsstoffene som finnes i fem kopper de samme grønnsakene hakket opp."