Digidexo.com

Hvordan reparere en kalori Range

Hvordan reparere en kalori Range


Caloric range-mengden kalorier du forbrenner hver dag bestemmes av metabolismen. Når stoffskiftet er skadet, er kroppens kalori utvalg berørt. Den enkleste måten å ødelegge en metabolisme er gjennom ekstreme eller upassende vekt-tap innsats. Yo-yo slanking, sult dietter og utilstrekkelig mosjon bidrar til en langsom ned av stoffskiftet. Fitness eksperter har bevist metoder for å fikse en skadet caloric spekter som inkluderer endre spise-og mosjonsvaner.

Hvordan reparere en kalori Range

•  Begynn å reparere stoffskiftet ved å øke kalorier. Ifølge trener Tom Venuto, forfatter av "brenne fett, fôrer muskel," kroppens overlevelse instinkter vil avta kalori brenne i et forsøk på å hindre sult. Den eneste måten å gjøre kroppen forbrenne mer kalorier, etter at det har blitt skadet, er å forbruke mer. Selvfølgelig, Venuto streker sunn, hel mat som magert kylling og fibrøse grønnsaker enn junk food som donuts. Du kan fortsatt satse på fett tap ved reparasjon metabolisme, og Venuto anbefaler et daglig kalori spekter av 1400 til 1800 kalorier for kvinner og 2100 til 2500 kalorier for menn. Samtidig, Leigh Peele, personlig trener og forfatter av "Metabolsk Repair Manual," fraråder enorme caloric øker over natten, og i stedet anbefaler en gradvis økning over et par måneder for å unngå overflødig fett lagring og å tillate kroppen å justere til flere kalorier.

Tygg maten. Leigh Peele streker at hvis din har konsumert for få kalorier for lenge, vil du mest sannsynlig har en svakere fordøyelsessystemet. Tygge maten mer grundig vil tillate det å fordøye bedre, for å bli bedre utnyttet av kroppen din.

Forbli godt hydrert. Ifølge helsejournalist Selene Yeager, skriver i Prevention Magazine, en tysk studie viste at økt vannforbruk også økt metabolisme i både menn og kvinner. Deltakerne i studien opplevde en metabolsk øke bare 10 minutter etter inntak av 16 gram vann. Omvendt, ifølge Leigh Peele, vil kroppens stoffskifte avta når du er dehydrert.

Etablere et fornuftig treningsprogram. Ifølge Tom Venuto, kan høy intensitet cardio øke metabolismen gjennom metabolske "afterburn", der kroppen din fortsetter å brenne ekstra kalorier etter at du har sluttet å trene. Enda viktigere er en styrke-treningsprogram basert på multi-body-del øvelser som knebøy og markløft. Styrketrening øker metabolismen, holder kroppen brenner kalorier på grunn av afterburn og stimulerer veksten av muskler, som forbrenner mer kalorier. Samtidig som de har tilgang til en tredemølle eller vekt sett er nyttig, kan du fortsatt utføre cardio og styrke toget ved å kjøre utenfor og gjøre kroppsvekt øvelser. Du må imidlertid være sikker på å få i seg nok kalorier, uten tilstrekkelig næring til drivstoff treningsøkter, vil kroppens stoffskifte avta ytterligere.

Sett mål og overvåke framgangen. Venuto sier at sporing mål er like viktig som spore fremgang. En journal kan du holde styr på mat, mosjon og vann, og fungerer som et sted å spille inn mål og notater. Å kunne se tilbake på tidligere oppføringer kan hjelpe deg med å presse frem for fullt metabolske utvinning og en restaurert caloric utvalg.