Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med en gratis Diet & Exercise Plan

Hvordan å miste vekt med en gratis Diet & Exercise Plan


Hvis du vurderer å gå på en diett, vil du kanskje litt hjelp og råd om hvordan du gjør det. Mens du kan være på utkikk etter et program, kan du ikke ønsker å bruke pengene på kommersielle diett programmer. Kommersielle slanking programmer kan være dyrt. Mange vekttap og trening programmer er tilgjengelig for gratis som kan hjelpe deg å nå dine mål.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din. Snakk med dem om hva en sunn vekt for deg ville være og tiltak du må ta for å komme dit. Diskuter hva slags trening er best for deg. I tillegg, snakk med legen din om å beregne hva du body mass index er og skritt som kan tas for å redusere den. Mens du er på legekontoret, skrive ned vekten.

Regn ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å gå ned i vekt. En ressurs for å hjelpe deg med dette er MyPyramid.gov. Denne regjeringen eide nettstedet er gratis og vil hjelpe deg med å bestemme deg daglig kaloriinntak.

Lag en diett plan som vil hjelpe deg å spore kalorier og ernæring inntak. Mange gratis nettsteder er lik betalt vekttap programmer som Weight Watchers. Noen som er gratis er mypyramid Meny Planner, gratis online Helse og My Fitness Pal. Linker til disse nettstedene er oppført i Resources. Hvis du ikke har en datamaskin eller Internett-tilkobling hjemme, kan du besøke ditt lokale bibliotek. De fleste bibliotekene vil gi deg tilgang til en datamaskin og Internett-tilkobling.

4. Se gjennom dine TV-kanaler for å se om det er trening show som ville være en god passform med treningsprogrammet ditt, basert på diskusjonen du hadde med legen din. Hvis de er på mens du er på jobb eller utilgjengelig, ta dem gjennom en digital video-opptak (DVR) funksjon eller bruke en annen metode som en videospiller.

Bla gjennom videosamlingen på ditt lokale bibliotek hvis du ikke har kanaler som har treningsprogrammer. Mange bibliotek tillate deg å sjekke ut videoer gratis.