Digidexo.com

Brain Wave Music Therapy

En persons hjernebølger påvirkes av en datastyrt, matematisk formulert musikk. Denne formen for terapi arbeider for å behandle angst, depresjon og søvnløshet. Det fungerer også for å skape en følelse av årvåkenhet. Musikkterapi er effektiv fordi den tilpasser en personlig musikalsk frekvens til hver enkelt pasient.

Slik fungerer det

Musikkterapi bruker en spesiell algoritme, en enhet som brukes til å digitalt sette musikalsk lyd. Den enkelte oversettelsen er basert på rask og langsom rytme forhold som anerkjenner hjernebølger innebygd lyd. Raskere lyder vil skape en følelse av våkenhet og konsentrasjon. En roligere beat eller lyd lindrer og beroliger kropp og sinn som fremmer kroppens naturlige helbredende funksjon. Hjernen vedtar dette skiftet av aktivitetsnivå, fra ro til å varsle, og danner en enklere metode for skiftende sinnstilstand. Denne nye prosessen fortsetter å jobbe selv etter behandling som gir varige fordeler for din sinnstilstand.

Ifølge forskning utført av nevro-psykiater ved Brain Music Therapy Center, har denne formen for terapi en varig effekt på visse autonome nervesystemet funksjoner som pust og puls. Musikken virker å bremse din pust og puls som stimulerer kroppens avspenningsrespons. Dette svaret er viktig slik at kroppen naturlig reaksjoner på stressende situasjoner i en mer avslappet tilstand. Denne tilstanden fremmer en sunnere livsstil det fungerer også for å motvirke eller forhindre kronisk stress. Når kroppen er i en mer avslappet tilstand vil det fungere på et sunnere rate.

Musikkterapi arbeider for å behandle depresjon og angst, fordi den innebygde rytme av hjernen bølger fremmer en positiv sinnstilstand. Musikken arbeider for å blokkere kroppens stressrespons som oppfordrer høyere optimisme nivåer og kreativitet

Prosedyre

Dette er en ikke-invasiv prosedyre som involverer flere trinn. Det første trinnet er en kort psykologisk evaluering gjort av lege eller gjennom et spørreskjema. En EEG (elektroencefalogram) maskinen brukes til å ta opp dine hjernebølgemønstre. Det er viktig å slappe av og holde seg i ro for å sikre de beste resultatene. Denne informasjonen er enn bearbeidet gjennom algoritmer som ekstrakter aktiverende og avslappende bølger. De to typer av bølger blir separat registrert.

Du vil motta en CD med din personlige hjerner musikk sammen med en behandlingsplan. For å motta bilaterale hjernestimulering anbefales det at du bruker et headset til å lytte til musikken.