Digidexo.com

Long-Term Treatment for Angst og depresjon

Depresjon og angst er to alvorlige psykiske problemer til ansikt; ca 20 millioner amerikanere opplever en form for depresjon hvert år, og angst er enda mer vanlig. For å behandle disse problemene på lang sikt og leve et vellykket liv, må du konstant behandlinger og en samlet livsendring.

Psykoterapi

En rapport av American Psychological Association uttalte at nie av 10 personer som fikk psykoterapi for sin psykiske lidelse følte at det hjalp. Behandling som inkluderer kognitive og atferdsterapi av en utdannet og lisensiert profesjonell rådgiver må opprettholdes hvis du ønsker å se forbedringer i din depresjon.

Reseptbelagte legemidler

Det finnes mange typer av antidepressive medisiner for angst og depresjon, inkludert Celexa, Prozac og Ativan. Disse medikamentene målrette og lindre symptomer på angst og depresjon lidelser, og mange mennesker med alvorlige psykiske lidelser må behandles med dem hele livet.

Sunt kosthold

En livsstil som inkluderer et riktig kosthold og ernæring fylt med de nødvendige vitaminer og mineraler kan hjelpe med angst og depresjon. Matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer, proteiner, melatonin, og essensielle aminosyrer bidra til en sunn kropp og hjerne kjemiske budbringere.

Velvære Øvelser

Studier har vist at meditasjon, guidet billedspråk, og spesielt yoga er alle gode for å bekjempe angst og depresjon. De lindrer stress, har beroligende effekt, og sentrere en persons sinn, slik at de er mer fokusert og mentalt sterk.

Support System

En sterk støtte system som inkluderer venner og familie er viktig for din sosiale trivsel og depresjon og angstlidelser. Å ha mennesker som elsker og omsorg for deg gir deg folk til å slå til når du føler deg ned og trenger råd.