Digidexo.com

Hva er Ground linfrø godt for?

Hva er Ground linfrø godt for?


Ground linfrø er lettere å fordøye enn hele flaxseeds når det brukes i matvarer som shakes, stenket på smørbrød og når det brukes i brød, kaker og andre bakverk. Ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, "Linfrø er høy i fiber, omega-3 fettsyrer og fytokjemikalier som kalles lignans."

Dietary Supplement

Det er lett å legge bakken flaxseeds til mat for å øke sin fiber og omega-3 fettsyre inntak. To spiseskjeer av bakken linfrø gir ca 146% av anbefalt daglig foreslåtte beløpet av omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Ifølge helse og naturlige næringskjeden Whole Foods, omega-3 fettsyrer i linfrø "fremmer bein helse ved å bidra til å hindre overdreven bein omsetning - når forbruket av matvarer rike på denne omega-3 fett fører til en lavere forholdet mellom omega -6 til omega-3 fettsyrer i kosten. " Omega-3-fettsyrer er også nyttige for å forebygge mot hjertesykdom, kreft og diabetes, i henhold til hele matvarer.

Senke kolesterolnivået

Mayo Clinic sier at fordi flaxseeds kan bidra til å senke total kolesterolet og LDL ("dårlig") kolesterol nivåer, og tar den "kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom." A Whole Foods artikkel om flaxseeds siterer en studie der 40 pasienter som hadde kolesterolnivået mer enn 240 mg / dL ble gitt 20 gram malt linfrø daglig og sammenlignet dem med å ta et statin narkotika. "Etter 60 dager, betydelige reduksjoner ble sett i total kolesterol, LDL-kolesterol, triglyserider og forholdet mellom total og HDL kolesterol - i begge grupper."

Fordelaktig Fiber og Lignans

Spise mat rik på fiber bidrar til å flytte mat gjennom fordøyelsessystemet, og dermed fremme en sunn kolon. To spiseskjeer av bakken linfrø gir 5,41 gram eller 21,64% av det anbefalte daglige verdien av fiber i en 2000 calorie diett. I tillegg bakken flaxseeds har en spesiell form for anlegget kjemisk kjent som lignaner. Lignans blir nå undersøkt for mulig bruk for å bekjempe brystkreft. "Å spise om en unse av kvernede linfrø hver dag vil påvirke måten østrogen håndteres hos postmenopausale kvinner på en slik måte som gir beskyttelse mot brystkreft, men vil ikke forstyrre østrogen rolle i normal bein vedlikehold," sier Whole Foods, når han beskriver store rolle lignans har på kvinnelige helse.

Legge Ground linfrø til mat

Bakken flaxseeds har en litt nøtteaktig smak og kan legges til frukt vibrering og stenket på korn. Prøv å blande bakken linfrø i sauser som majones og sennep for bruk i smørbrød. Ifølge Mayo Clinic, "Å erstatte linfrø for ett stort egg i en oppskrift, bruker 1 ss malt linfrø pluss 3 ss vann." Bakken flaxseeds kan også legges til pannekake, brød, muffins, kake, cookie og kringle oppskrifter.

Hjemmelaget Ground Flax

Ground linfrø selges der de fleste hele linfrø tilbys. For å gjøre bakken linfrø, slipe hele lin i en kaffekvern til din foretrukne konsistens. Oppbevar i en lufttett beholder og plasser i kjøleskapet slik som holdbarheten av lin avtar når det er bakken.