Digidexo.com

Regjeringen hjelp for funksjonshemmede

Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, er cirka 22 prosent av amerikanerne anses deaktivert. Offentlige programmer er tilgjengelige for å bidra til å hjelpe funksjonshemmede med å møte grunnleggende behov og potensielt tilbake til arbeidslivet.

Typer

Typer hjelp inkludere økonomisk bistand, helse-dekning, yrkesrettet bistand og bolig assistanse. Lokale, statlige og føderale programmer er tilgjengelig for å løse hver av disse behovene.

Financial Assistance

Den føderale regjeringen tilbyr Social Security Disability Inntekt (SSDI) for funksjonshemmede personer som har betalt nok i Social Security skatter mens de arbeidet, og Supplemental Security Income (SSI) for personer som ikke oppfyller arbeid historie krav.

Helse Dekning

Den føderale regjeringen tilbyr Medicare for funksjonshemmede personer. Hver stat tilbyr Medicaid, en helseforsikring program som er delvis finansiert av staten og delvis finansiert av den føderale regjeringen.

Yrkes Assistance

Hver stat tilbyr attførings kontorer for å hjelpe enkeltpersoner tilbake til arbeidslivet, gir midler til å kjøpe medisinsk utstyr for å hjelpe dem gjøre sitt arbeid, og hjelper personer med tjenestene de trenger for å holde ansatt.

Bolig

Den føderale regjeringens Department of Housing and Urban Development (HUD) tilbyr boliger assistanse for lav inntekt og funksjonshemmede individer gjennom § 8, et program som betaler for en del av leien hver måned. Samfunnet etater, som for eksempel området IV Council on Aging, hjelpe med oppvarming og kjøling kostnader for lav inntekt og funksjonshemmede personer.