Digidexo.com

Hjem rettsmidler for forstoppelse

Forstoppelse er en ubehagelig tilstand preget av en manglende evne til å passere avføring på en jevnlig basis eller anstrengende å passere avføring som er hard og tørr. Enkle endringer i livsstil kan ofte lindre problemet med kronisk forstoppelse, og sporadiske kosttilskudd produsere raske resultater.

Vann

Øke forbruket av vann. Anbefalt inntak varierer fra individ. Hvis du er forstoppet, kan du prøve å doble mengden vann du for tiden drikker daglig for å tillate mer vann for å bli absorbert av avføringen, noe som gjør det mykere og lettere å passere.

Fiber

Øk inntaket av fiberrik mat for å nå et anbefalt inntak på ca 25 gram per dag. High-fiber matvarer inneholder hele korn, frukt, grønnsaker og bønner. Å spise tørket frukt som svisker og aprikoser raskt lindrer forstoppelse for mange mennesker.

Trening

Regelmessig trening hjelper krakk flytte gjennom tarmen. Prøv å gå eller få annen trening daglig.

Kosttilskudd

Et mangfold av over-the-counter avføringsmiddel piller og væsker er tilgjengelige som regel produsere resultater innen en dag. Disse produktene bør brukes bare av og til for å unngå avhengighet av dem.

Klyster

Over-the-counter Klyster er flytende saltløsninger i spesialdesignede containere som er satt inn i endetarmen for å stimulere tarmmusklene til å produsere avføring. Klyster arbeide raskt, ofte produsere en sterk trang til å ha avføring i løpet av minutter.