Digidexo.com

Easy Low-carb Foods

Easy Low-carb Foods


Å spise en lav-carb diett kan være velsmakende, næringsrik og tilfredsstillende, og du kan tilberede en rekke flotte matvarer med lite eller ingen prep arbeid, noe som gjør dem super enkelt å nyte.

Grønnsaker

Grønnsaker er perfekt for denne dietten, som de er næringsrik, og det er mange som har mindre enn 5 gram karbohydrater per porsjon. For eksempel grønne grønnsaker er fulle av helsemessige fordeler som for eksempel klorofyll, som hjelper kroppen å produsere vitamin E, A og K, og de er enkle å tilberede og nyte. De kan bli dampet, kokt, bakt eller spises rå, og du kan selv gran dem opp ved å plaske på litt olivenolje eller smør, siden karbohydrater, og ikke en liten bit av fett, er fienden. De med mindre enn 5 karbohydrater per porsjon inneholder brokkoli, rosenkål, grønne bønner, spinat, asparges, agurk og salat.
Andre low-carb vegetabilske alternativer som er næringsrik og lett å lage mat er gulrøtter og squash, men du bør unngå poteter og korn.

Frukt

Mange frukt inneholder mye sukker, som omdannes av kroppen til karbohydrater, men det er fortsatt noen som kan spises i denne dietten. Bær er det beste valget tilgjengelig fordi de er lavere i sukker enn annen frukt, så velger jordbær, bjørnebær, bringebær og blåbær.
Prøv å blande disse fruktene i en salat eller tjene dem som en sunn dessert med hjemmelaget pisket krem. For å gjøre topping, bland tunge kremfløte med 1/2 kopp Splenda og en spiseskje sukker og slå den til den blir stiv.

Kjøtt

For å gjøre enkle low-carb måltider som inneholder sunne kjøtt, kan du velge hermetisert kylling og tunfisk, pakket i olje eller, for en enda lavere kalori versjon, pakket i vann.
Når du velger for ferskt kjøtt, velger ytrefilet biff kutt, som er slankere, lettere å lage mat, og er generelt ikke så tøff som andre kutt. Mørbrad steker kan tilberedes på så lite som 10 minutter, avhengig av ønsket temperatur.
Forkokte kjøtt som kylling og biff kan bli funnet i kjøpmann fryser saken og kan være grunnlaget for et kjapt måltid eller en sunn low-carb snack.
Bakken kalkun og noen form av fersk sjømat elementer er også gode low-carb valg.

Dairy

Oster som ikke er lav-fett er de beste alternativene for en lav-karbo diett. Velg helmelk i stedet for skummet eller 2 prosent varianter, som helmelk versjoner har mindre karbohydrater. Også bruke tunge whipping krem ​​for kaffe i stedet for fløte eller halv og en halv, som det lavere i karbohydrater.