Digidexo.com

Hvor å Test en person for Salmonella enteritidis

Salmonella enteritidis er en type av bakterier assosiert med spising forurensede egg-produkter som inneholder de bakterier. Når du blir infisert med S. enteritidis, kan du lider av magekramper, diaré og feber. Selv om næringsmiddelindustrien går langt for å hindre utbrudd av S. enteritidis i eggprodukter, kan infeksjoner blant forbrukere fortsatt forekomme. Hvis du mener at du har blitt infisert med S. enteritidis, kan du gå til legen og gjennomgår testing.

Hvor å Test en person for Salmonella enteritidis

Tester

•  Diskuter med din lege når symptomene begynte, og fortelle ham om matvarer du nylig har inntatt. Dette vil hjelpe legen finne ut om din sykdom ble forårsaket av inntak av forurenset mat.

Gi din lege en avføringsprøve. Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, er å identifisere Salmonella gjort ved å skaffe seg en prøve av avføringen.

Hvis du fortsatt har symptomer etter et par dager, gi din lege blodprøver. Dette vil avgjøre om noen Salmonella bakterien har kommet inn i blodet.

Ta antibiotika som foreskrevet av legen din til å rydde ut en salmonellainfeksjon. Ikke stopp antibiotika behandlinger, da dette kan resultere i noen bakterier overlever.

Når du er ferdig med antibiotika behandlinger, gå tilbake til legen din for en oppfølging besøk. Gi ham et annet avføringsprøve for å kontrollere at kroppen din har blitt kvitt bakterien.

Hint

  • Vask hendene etter kontakt med rå egg for å hindre S. enteritidis infeksjoner.
  • For å redusere sjansene for å få S. enteritidis, avkjøl eggene, kaste ut ødelagte egg, spise grundig kokte egg, og spiser bare produkter som inneholder egg som er pasteurisert.