Digidexo.com

Hvordan lage Økter mindre kjedelig

Hvordan lage Økter mindre kjedelig


For folk som jobber ute hver dag eller flere ganger i uken, er det lett å falle inn i en øvelse brunst så mange utøvere har en tendens til å fortsette å gjøre de samme rutiner som tidligere har produsert resultater. Problemet med dette er at du trener så blir kjedelig og noe å være fryktet. Keeping garantert frisk, morsom og utfordrende hindrer trening kjedsomhet og maksimerer den oddsen som rutinemessig vil fortsette å forbedre helse og fysikk.

Hvordan lage Økter mindre kjedelig

•  Bland opp ditt treningsprogram. Utføre de samme øvelsene i samme rekkefølge og på samme sted hver gang du trener kan føre til at du gruer trene fordi Kjennskap skaper kjedsomhet. Hver dag du trener, velger en annen aktivitet. For eksempel, hvis du kjører utendørs på mandag, gå til en yogatime på treningsstudio tirsdag. Vi presenterer nye og utfordrende øvelser i gym tid engasjerer deg ikke bare mentalt, men fysisk. Nye rutiner hindre plateauing, som er en grunn til at du ikke kan se resultater, og tvinger deg til å bruke forskjellige eller mindre klimaanlegg muskler.

Få en treningsøkt kompis. For mange mennesker, synes trening som en mer element for å sjekke ut på sin daglige gjøremålsliste snarere enn en aktivitet som skal nytes. Gjør treningen morsom ved å innlemme sosial tid i treningsøktene dine. Inviter en venn til å gå en tur eller ta en gym klasse med deg. Å vite at du har noen å dele opplevelsen med vil føre til at du ser frem til ditt treningsprogram. For ekstra moro, skriv en vennlig konkurranse med treningen kompis, komplett med en premie til vinneren. Ikke bare vil du nyte hverandres selskap, men du vil være med på å forbedre hverandres helse.

•  Øk intensiteten på treningen. Øvelser som utføres i rolig tempo eller til en lav vekt kan være kjedelig fordi kroppen din ikke føler seg utfordret. En sprek trening holder deg engasjert i aktiviteter ved å kreve at du kan fokusere på å fullføre rutinen. Legge vekt og øke en skråning er to måter å øke intensiteten. Intervaller, som er spruter av høy intensitet øvelser som en to-minutters sprint eller 30 push-ups i et minutt, etterfulgt av en kort hvileperiode (30 sekunder til ett minutt), har vist seg å produsere raske resultater.

Hint

  • Gym klasser er en fantastisk måte å sikre variasjon i treningen rutine fordi læreren er ansvarlig for å introdusere nye trekk til klassemedlemmer og presser dem til å trene hardt.
  • Rådfør deg med en lege før du begynner på et treningsprogram.