Digidexo.com

Back & Neck resepsjon Øvelser

Back & Neck resepsjon Øvelser


Mange av oss jobber lange dager på kontoret og ikke har tid eller energi til å treffe gym i lunsjpausen eller etter jobb. Det finnes en rekke øvelser som du kan gjøre akkurat ved skrivebordet for å holde tonet. Mens disse øvelsene ikke erstatte tradisjonell hjerte-og styrketrening, hjelper de forebygge stress og spenninger fra å bygge opp i rygg og nakke.

Reach for the Sky

For å lindre stress i nakke og rygg området, kan du strekke armene og hindre musklene i disse områdene fra knuger og bli stramt. Mens du sitter i stolen, strekke begge armene høyt over hodet. Hold denne posisjonen i ca ti sekunder, og deretter utvide venstre hånd litt høyere enn den høyre. Hold denne posisjonen i ti sekunder før du gjentar med den andre armen. Ta et dypt åndedrag og slippe hendene. La haken rulle ned mot brystet og hold den posisjonen for en endelig ti sekunder.

Shrugs

Løft skuldrene så høyt som mulig og ta et dypt åndedrag. Hold denne posisjonen i ti sekunder før du slipper skuldrene ned igjen og exhaling. Gjenta denne øvelsen for ti sett. Denne øvelsen bidrar til å lindre spenninger i nakke og rygg områder, og kan også tjene som en påminnelse om å sitte oppreist mens du arbeider.

Neck Press

Plasser håndflaten mot pannen og begynne å trykke hodet mot håndflaten ved hjelp av nakkemusklene. Hold denne posisjonen i ti sekunder før du slipper; husk å puste gjennom hele øvelsen. Rotere håndflaten til høyre tinning og gjenta øvelsen. Cup begge hendene bak hodet og presse hodet og nakken bakover. Til slutt fullfører øvelsen ved å plassere håndflaten på venstre side av hodet, trykke hodet mot den.