Digidexo.com

Hvordan sove trygt med ektefeller som Thrash i søvne

Hvordan sove trygt med ektefeller som Thrash i søvne


Juling om under sove, spesielt hvis energisk eller voldelig, er farlig for de som deler seng med thrasher og kan være et tegn på en komplisert lidelse. REM-søvn atferdsforstyrrelse, noe som påvirker middelaldrende til eldre mennesker og er assosiert med nevrologiske degenerasjon og sykdommer som Parkinsons, er en av disse. I REM-søvn atferdsforstyrrelse, den sovende fysisk fungerer ut scenen i drømmene hennes, noe som betyr at hun kan selv slå eller sparke i sengen. For ektefeller eller andre som deler senger med voldelige eller energisk Thrashers, ikke sove i samme seng som den personen kan være nødvendig inntil den underliggende lidelse er behandlet, og tiltak for å beskytte den thrasher kan være nødvendig.

Hvordan sove trygt med ektefeller som Thrash i søvne

•  Fjern alle potensielt farlige gjenstander fra soverommet. Fjern alle lamper, askebegre og annet glass eller skarpe gjenstander som vaser, potter, tunge bøker og små møbler. Gjør soverommet en myk og glatt overflate område med svært lite som kan bli slått over eller ødelagt i løpet av natten. Dette beskytter kaste sovende og beskytter deg fra å bli truffet i hodet av gjenstander veltet mens han juling om.

•  Plasser madrassen på gulvet og legg puter rundt den. Plassere madrassen på gulvet beskytter juling sovende fra å falle ut av sengen og skade seg selv, og det beskytter deg fra å bli kastet ut av sengen. Plassere puter rundt sengen gir deg og thrasher et ekstra lag av beskyttelse hvis en av dere er på flukt fra madrassen.

sove i separate senger. For de med et voldsomt juling ektefelle eller partner, kan dette være nødvendig før han får medisinsk behandling. Har din ektefelle eller partner sove på en egen madrass på gulvet mens du sover i en vanlig seng eller egen madrass for å beskytte deg mot flagrende armer og ben i løpet av natten. Eller, oppføre en polstret skillevegg mellom dere to mellom to tilstøtende madrasser for å beskytte deg mot vill juling i løpet av natten.