Digidexo.com

Hvordan Rehababilitate en trakk Quad Muscle

Hvordan Rehababilitate en trakk Quad Muscle


Firemannsrom eller quadriceps femoris muskler, er de fire musklene som utgjør forsiden av lårene. Quadriceps består av rectus femoris, som dekker de tre andre muskler som utgjør quadriceps; vastus medialis, på den indre del av låret; vastus intermedius, på forsiden av låret; og vastus laterus, på utsiden av låret. Uansett hvilken quad muskelen du skader, kan du oppleve en ekstrem mengde smerte. Det kan ta uker eller måneder å fullstendig gjenopprette fra en quad skade, men fullstendig rehabilitering er mulig, spesielt etter en mindre belastning eller forstuing.

Hvordan Rehababilitate en trakk Quad Muscle

Alternate en ispose med en varme pakke hvert 15. minutt for å redusere hevelse. Hvis mulig, holde beinet rett og forhøyet til alle tider.

Bruk krykker hvis du ikke kan gå på beinet. Hvis du ikke klarer å legge press på beinet, pakk den godt, men ikke for hardt i et ess bandasje. Hvis mulig, fjerne ess bandasje hele dagen og fortsette å bruke is og varme til dine ømme muskler.

Hvis du har problemer med å sove, gni en varme lotion som Tiger Balm på din trakk muskel og ta en aspirin å lindre smerte.

Ikke rush å gå på skadede benet umiddelbart. Selv som smerter i trakk muskel avtar, gjør milde øvelser som frem lunges å komme i form din trakk muskel. Ikke prøv denne øvelsen hvis du fortsatt har problemer med å gå. Stå med skadet benet bak deg og trykk hælen mot gulvet som du tar med andre beinet rett foran deg, lener seg forover. Bo i denne posisjonen så lenge du føler deg komfortabel stretch, men stopp hvis du opplever smerte. Gjenta 10 ganger.

Øk strekker seg så musklene blir sterkere. Stå med bena dine skulderbredde fra hverandre. Forsiktig bøye knærne og gjøre en grunne knebøy, noe som gjør at knærne ikke strekke seg over tærne. Gjenta til musklene dine føles smidig.

Hint

  • Smerter fra en trakk muskel kan vare ca fem på syv days-- Ikke rush tung trening til du føler deg komfortabel vandre på skadede benet.
  • Hvis smertene i quads varer mer enn 10 dager, se en lege fordi smertene kan være tegn på en mer alvorlig tilstand.